Endava lansează un nou Internship pentru pasionații de IT

Endava Office Pics (PS)-15 (1)
Foto: Endava

Din luna septembrie, Endava dă start unui nou program de Internship pentru cei care vor să înceapă o carieră în domeniul IT, să își consolideze cunoștințele sau să dezvolte noi competențe în acest domeniu. Perioada de înscriere va avea loc, preventiv, între 15 și 20 iulie. Reprezentanții companiei au pus la dispoziția celor interesați lista materialelor de studiu pentru pregătire.

Ce presupune Endava Internship? 

Internii vor fi implicați în program timp de 3 luni, 5 zile în săptămână, a câte 6 ore pe zi, cu prezență offline obligatorie. 

Programul oferă dezvoltare profesională și formare practică, oportunități de a comunica și stabili conexiuni cu echipa Endava, de a participa la multiple evenimente și proiecte. Sub îndrumarea unui mentor, internii vor lucra la un proiect real, având astfel ocazia de a-și îmbunătăți competențele tehnice și de a obține o experiență practică valoroasă. 

Cine poate aplica?

Absolvenți, studenți din ultimul an sau masteranzi, pasionații de IT, tinerii specialiști sau profesioniștii care doresc o schimbare de carieră în IT, indiferent de pregătirea și nivelul de experiență. Sunt așteptate persoane cu capacități analitice și gândire critică, orientate spre rezolvarea problemelor și soluții inteligente.

Cum să te pregătești? 

Te invităm să accesezi pagina Endava, pentru a examina lista materialelor de studiu puse la dispoziție în mod gratuit: https://www.endava.com/careers/early-careers/internship-programmes-moldova-chisinau 

Pentru ediția de toamnă 2024, sunt disponibile următoarele direcții:

Development: Java Development / .NET Development / Android Development 

Applications Management: DevOps Engineer / ServiceNow Specialist / Power Platform Specialist

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre Programul de Internship Endava, te invităm în canalul de Telegram, unde vor fi publicate cele mai importante anunțuri și informații: https://t.me/endavainternship 

Endava
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente