Centrul de Tineret Râșcani recrutează voluntari! Completează formularul și implică-te în unul dintre serviciile organizației

tineri voluntariat
Foto: Facebook/Centrul de Tineret Rîșcani

Centrul de Tineret Râșcani recrutează voluntari. În calitate de voluntar(ă) ai oportunitatea să îți petreci timpul liber și să te dezvolți personal alături de alți tineri. Dacă ești dornic(ă) să te implici și să-ți faci prieteni noi, organizatorii te invită să te alături echipei.

Oportunitatea este destinată tinerilor care au între 14 și 35 de ani.

Îți poți aduce aportul și dezvolta abilitățile tale în cele două servicii ale centrului:
# Serviciul Dezvoltare Personală și Animarea Timpului Liber al Tinerilor – vei participa la organizarea și desfășurarea activităților cum ar fi cluburi de interes, program de dezvoltare personală, program de animare a timpului liber, Weekend la Centru, Vara la Centru.
# Serviciul Voluntariat și Informarea Tinerilor – vei fi implicat(ă) în organizarea și desfășurarea activităților de informare și promovare ale centrului, inclusiv Centrul de Tineret Mobil, Campania de Informare, Săptămâna Voluntariatului, elaborarea materialelor informative (afișe, pliante), realizarea fotografiilor și textelor de promovare a evenimentelor din cadrul centrului.

Beneficii:
# vei primi un carnet de voluntar(ă);
# îți vei face noi prieteni;
# vei avea parte de experiențe memorabile.

Dacă vrei să înveți lucruri noi, să te dezvolți sau ai timp liber și vrei să-l dedici voluntariatului, atunci poți completa acest formular de înregistrare. Termenul-limită pentru înscriere este 15 iulie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente