Crucea Roșie Dubăsari caută tineri interesați de acțiunile umanitare. Cum poți face parte din echipa lor

crucea roșie
Foto: Facebook/Societatea de Cruce Roșie Moldova

Dacă ești din Dubăsari și te interesează acțiunile umanitare, ai posibilitatea să devii voluntar(ă) la Societatea de Cruce Roșie Moldova, filiala din localitate. Se caută tineri dedicați și pasionați de activism, deschiși spre a face fapte bune.

Voluntariatul la Filiala de Cruce Roșie Dubăsari poate fi o oportunitate de a-ți sprijini comunitatea, de a-ți dezvolta noi abilități și de a-ți face prieteni noi. Dacă vrei să faci parte din echipa Crucea Roșie Dubăsari, te poți înscrie completând acest formular. După înregistrare, vei fi contact(ă) de un reprezentant al societății.

Mișcarea Internațională de Cruce Roșie este bine cunoscută pentru misiunea fundamentală de a proteja viața și sănătatea oamenilor, indiferent de naționalitate, religie sau clase sociale. Începându-și activitatea din 1863, odată cu trecerea timpului au apărut filiale în majoritatea statelor lumii. Una dintre acestea își are sediul în orașul Chișinău. Aceasta, la rândul său, are mai multe ramuri de activitate, precum reacționarea la dezastre, instruirea populației în acordarea primului ajutor premedical, acordarea suportului psihosocial deținuților din penitenciare ș.a.

Mai multe informații despre activitatea și responsabilitățile voluntarilor, precum și regulamentul Societății de Cruce Roșie Moldova pot fi găsite accesând acest link.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente