Tabără de vară gratuită pentru tinerii din raionul Cahul. Din program fac parte sesiuni despre protejarea mediului înconjurător

tineri tabără de vară
Foto:Facebook/Centrul Naţional de Mediu

Tinerii din raionul Cahul sunt invitați să participe la tabăra de vară „Aventura verde pentru tineri eco-conștienți”. Oportunitatea are drept scop educarea tinerilor în privința importanței protejării mediului înconjurător, cu accent pe protecția și asigurarea calității resurselor de apă în comunitatea din care fac parte.

Tabăra de vară este destinată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani care își fac studiile în instituțiile de învățământ din raionul Cahul. Activitățile se vor desfășura în perioada 15-19 iulie, la pensiunea „Eco Village” din satul Văleni.

Criterii de eligibilitate

# Candidații trebuie să dea dovadă de spirit de echipă, interes pentru protejarea mediului înconjurător și dorință de a contribui la conservarea resurselor naturale.
# Participanții trebuie să aibă capacitatea de a comunica și de a lucra eficient într-un mediu de grup.
# Disponibilitate și angajamentul de a participa pe toată durata taberei de vară.

În cadrul taberei, tinerii vor avea acces la o serie de instrumente, cunoștințe și abilități pentru a contribui în mod eficient la protejarea mediului înconjurător. Programul include activități practice, sesiuni teoretice, menite să îi educe pe participanți în privința problemelor legate de poluarea apei și modalități de prevenire sau reducere a impactului negativ asupra ecosistemelor acvatice. 

Prin intermediul taberei de vară, organizatorii își propun ca participanții să devină lideri ai schimbării și să își folosească cunoștințele pentru a crea un viitor sustenabil. La sfârșitul activităților participanții vor primi certificate care vor demonstra competențele acumulate.

Înregistrarea și participarea la tabără sunt gratuite. Costurile pentru transport, cazare și alimentație vor fi asigurate de către organizatori.

Tinerii interesați sunt invitați să completeze acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 7 iulie. Viitorii participanți vor fi aleși în baza răspunsurilor oferite în formularul de înregistrare. Rezultatele selectării vor fi anunțate în data de 9 iulie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente