Susține examenul în domeniul Cyber Security la UTM și poți câștiga un voucher de 400 de dolari

baner-concurs-utm-fam-1-iulie-2024-1

Ești pasionat de securitate cibernetică? UTM are veste senzațională pentru tine. Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), în colaborare cu Fundația pentru Dezvoltare din Republica Moldova și Institutul Național de Inovații în Securitatea Cibernetică „Cybercor”, lansează Concursul voucherelor la examenele de certificare internaționale în domeniul securității cibernetice, susținute cu succes de către candidați, în cadrul Centrului de Examinare Pearson VUE UTM. Regulamentul concursului poate fi consultat aici: https://utm.md/wp-content/uploads/2024/06/regula_2.pdf

Inovativ și deosebit de valoros pentru toți profesioniștii din domeniul securității cibernetice, concursul este un proiect ambițios, care își propune să stimuleze interesul și să dezvolte abilitățile profesioniștilor din sectorul public și privat al Republicii Moldova din această sferă.

Cu suportul Fundației pentru Dezvoltare din Moldova, implementator al grantului de la Tides Foundation, destinat asistenței pentru Institutul Național de Inovații în Securitatea Cibernetică „Cybercor”, sunt puse la dispoziție 50 vouchere în sumă de maxim 400 de dolari pentru susținerea cu succes în cadrul Centrului de Examinare Pearson VUE, UTM a oricărui examen de certificare internațională în domeniul securității cibernetice, cu excepția examenelor companiilor Huawei și ZTE.

Promovând o cultură durabilă de securitate cibernetică în Republica Moldova, prin oferirea acestor vouchere, concursul își propune să:

  1. Îmbunătățească competențele profesionale în domeniul securității cibernetice;
  2. Încurajeze certificarea internațională în securitatea cibernetică;
  3. Contribuie la consolidarea rezilienței cibernetice naționale.

 Cine poate participa?

Concursul este deschis tuturor angajaților din sectorul public și privat al entităților înregistrate în Republica Moldova, care dețin cetățenia Republicii Moldova. Participanții trebuie să fi susținut sau să susțină în perioada concursului (începând cu 9 februarie 2024 până la 1 noiembrie 2024) un examen de certificare internațională în domeniul securității cibernetice la Centrul Pearson VUE UTM. Examenul trebuie să fie unul dintre cele recunoscute internațional, cu excepția celor oferite de Huawei și ZTE.

Perioada de desfășurare a concursului

Concursul se va desfășura în perioada 01.07.2024 – 01.11.2024 și va include următoarele etape:

  1. 01.07.2024 – 25.10.2024 – înscrierea la concurs și expedierea/prezentarea actelor;
  2. 01.11.2024 – desemnarea câștigătorilor/înmânarea voucherelor.

Cum să te înscrii la concurs?

Pentru a participa, în perioada 1 iulie 2024 – 25 octombrie 2024, trebuie să remiți la adresa de e-mail: dinu.turcanu@adm.utm.md formularul de participare completat și următoarele acte:
copia buletinului de identitate;
# formularul de participare completat;
# copia certificatului (ce conține punctajul acumulat) de susținere cu succes la Centrul PEARSON VUE UTM a oricărui examen de certificare internațională în domeniul securității cibernetice, cu excepția Huawei și ZTE;
# copia achitării examenului de certificare în domeniul securității cibernetice (cu excepția Huawei și ZTE) în cadrul Centrului PEARSON VUE UTM – pot participa la concurs doar achitările efectuate de persoana fizică, cele efectuate de o persoană juridică nu vor fi acceptate;
# copia diplomei de licență sau de masterat ce atestă studii superioare în domeniul securității informaționale/cibernetice, tehnologiilor informaționale, comunicațiilor electronice;
# certificat eliberat de instituția în care activați, ce confirmă activitatea profesională în cadrul acestei instituții de minim 3 ani, la data susținerii examenului de certificare.

Notă!

  • Cererile și actele prezentate după termenul stabilit în prezentul regulament nu vor participa în concurs.
  • Concursul se desfășoară fără taxă de participare!

Evaluarea candidaților se va face de către o comisie de evaluare formată din reprezentanți UTM și Fundației pentru Dezvoltare din Republica Moldova. Câștigătorii vor fi desemnați în baza punctajului acumulat la examenul susținut în cadrul Centrului de examinare Pearson VUE, UTM. În cazul punctajelor egale, se vor aplica criterii suplimentare de selecție.

Despre rezultatele concursului fiecare participant va fi informat în mod individual, prin intermediul adresei de e-mail indicată în formularul de participare.

Fiți cu ochii pe noi. Anunțurile oficiale privind concursul vor fi publicate pe paginile web, rețelele sociale ale UTM și Fundației pentru Dezvoltare din Republica Moldova.

Nu rata această oportunitate!

 Fă un pas important în cariera ta. Nu rata această șansă valoroasă de a-ți valida cunoștințele și de a te alătura comunității de experți în securitate cibernetică din Republica Moldova! Fii parte a unei inițiative, care va marca un nou standard în educația și certificarea profesională în Republica Moldova!

Concursul este organizat de către Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), cu suportul financiar al Fundației pentru Dezvoltare din Republica Moldova, coordonator al grantului Google, oferit Institutului Național de Inovații în Securitatea Cibernetică „Cybercor”.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente