10 cu 10 pe linie! Ce reușite au elevii de la Liceul Teoretic „Aristotel” după primele rezultate de la bac

aristotel 1
Foto: Facebook/Liceul Teoretic Republican „Aristotel”

Astăzi, 27 iunie, elevii absolvenți de liceu și-au aflat notele de la examenele de bacalaureat. Până în prezent, 47 de candidați au obținut media 10 la sesiunea de bac. Tinerii sunt de la instituții din diverse localități ale țării, însă 10 dintre aceștia sunt de la Instituţia Publică Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din Chișinău.

Potrivit rezultatelor preliminare, media generală a instituției la examenele de bacalaureat din acest an este 8,99. Directorul liceului, Pavel Cerbușca, menționează că este un succes al cooperării dintre elevi și cadre didactice.

În anul 2023, Instituţia Publică Liceul Teoretic Republican „Aristotel” a avut cea mai mare medie la examenul de bacalaureat – 9.03, rata de promovare fiind de 100 %. Pavel Cerbușca a precizat că după examinarea contestațiilor se așteaptă ca media din acest an să fie mai mare comparativ cu 2023.

Anul precedent 47 de elevi au obținut nota 10 pe linie la examenul național de bacalaureat 2023. Lista acestora poate fi vizualizată în acest articol.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente