ERATĂ! Rezultatele la examenele de bacalaureat vor fi anunțate mâine, 27 iunie

bac11
Foto:diez.md

Mâine, 27 iunie, va fi ziua în care absolvenții de liceu își vor putea afla rezultatele la examenele de bacalaureat. Acestea vor fi afișate în centrele de bac și pe o platformă web unde fiecare candidat va avea acces la testele sale.

ERATĂ. În știrea inițială a fost precizat că rezultatele de la sesiunea de bacalaureat din acest an au fost anunțate astăzi, 26 iunie. De fapt, acestea vor fi anunțate mâine, 27 iunie.

Pentru a accesa testele de pe platforma web, numită bac.edu.md, absolventul va trebui să introducă câteva date: codul IDNP și un cod personal oferit de către instituția la care și-a făcut studiile. Pe platformă, elevii vor găsi inclusiv testele lor verificate. Astfel, dacă nu vor fi de acord cu evaluarea primită, vor putea să depună o contestație.

Platforma va putea fi fi accesată pe 27 și 28 iunie, iar contestațiile vor putea fi depuse tot în aceste zile, între orele 9.0 și 18.00 la centrele de bacalaureat.

Examinarea contestațiilor va avea loc în perioada 29 iunie – 3 iulie 2024, iar rezultatele lor vor fi publicate pe 4 iulie 2024. În acest articol explicăm cum poți depune o contestație.

Taguri: #BAC 2024
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente