Papucarul papucărește, iar noi îți recomandăm șapte canale de YouTube care te vor ajuta să-ți îmbunătățești dicția

dictie convorbire discurs arta vorbirii
Foto: #diez

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza. Acesta este cel mai lung cuvânt în limba română. Tu l-ai citit corect? Dacă nu, să știi că pe YouTube există lecții de perfecționare a comunicării. Așa că, dacă nu ești sigur(ă) că merită să investești bani într-un curs de dicție, îți sugerăm câteva canale cu ajutorul cărora poți învăța gratuit lucruri utile.

Professional Speaker

Professional Speaker este un curs de Dicție și Public Speaking din Moldova, creat pentru persoanele care au frică să vorbească în public, au emoții și nu își pot gestiona stresul. Canalul de YouTube este una dintre platformele acestui curs.

Andrei Țigănaș

Andrei Țigănaș este un „sculptor de voci” care lucrează de peste 13 ani în domeniul comunicării. A activat la radio, televiziune conducând prezentări publice. Andrei oferă cursuri de dicție și pentru copii.

Carmen Stoicu

Carmen Stoicu este o profesoară de dicție, psihologă și logopedă. Aproape toată cariera ei a lucrat în sectorul privat, în cadrul mai multor ONG-uri, unde s-a perfecționat.

Melania Medeleanu

Melania Medeleanu este o prezentatoare. Și-a început cariera la o emisiune de rebus de la televiziunea publică română. Are la activ stagii de pregătire la posturi TV locale din Statele Unite ale Americii. În prezent, este editoare-prezentatoare a știrilor.

Teodora Metiu

Teodora Metiu este fondatoarea Laboratorului de Dicție din România și a Metodei de Public Speaking în Cinci Stări de Antrenament. Ea desfășoară sesiuni individuale, cursuri de public speaking și media training de peste 15 ani. A pregătit președinți, vicepreședinți și membri ai boardurilor de conducere din marile corporații din România.

Gratiela Vlad

Gratiela Vlad este manageră și formatoare la Influencers Reborn. Activitatea ei de bază este consilier pentru transformare personală. Pe canalul ei de YouTube vorbește despre toate: relații de succes, inteligență emoțională, coaching, dicție, dezvoltarea stimei de sine etc.

Aurelian Ciocan

Aurelian Ciocan este logoped și actor, cu studii universitare și postuniversitare de profil din România. Are peste 14 ani de experiență și a antrenat persoane publice, printre care vedete de televiziune, actori și cântăreți. A pregătit pentru vorbitul în public premieri și miniștri din România, precum și din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente