Mergi la Media Camp și creează produse media. Tinerii interesați de jurnalism sunt invitați la o tabără de vară gratuită

tineri tabără evenimente
Foto:Facebook/Centrul Media pentru Tineri

Centrul Media pentru Tineri lansează o tabără media despre producția conținutului media pentru persoanele pasionate de jurnalism. Oportunitatea este destinată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani.

„EU merg la Media Camp” este o tabără unde participanții vor combate dezinformarea și vor crea împreună produse media. Echipa Centrul Media pentru Tineri îți va oferi workshopuri practice de creare de conținut.

La tabăra Media Camp vei învăța:
# pre-producție – alegerea și documentarea subiectului;
# producție – filmare;
# post-producție – editare, postare și promovare;
# ce înseamnă dezinformare;
# cum să creezi conținut în era inteligenței artificiale.  

De asemenea, vei avea ocazia să vorbești despre valorile Uniunii Europene și avantajele integrării Republicii Moldova cu invitați speciali, cum ar fi: Jānis Mažeiks, ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, reprezentanți ai Guvernului, jurnaliști.  

Activitățile se vor desfășura în limba română, cu traducere în limba rusă. Tabăra va avea loc în perioada 8-11 iulie, iar participarea este gratuită. Cheltuielile pentru cazare și alimentație vor fi asigurate de către organizatori.

Tinerii interesați sunt invitați să completeze acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 30 iunie, ora 23.59.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente