Halterofila Gabriela Danilov a devenit campioană europeană Under 15

halterofila Gabriela Danilov
Foto:Facebook/Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova

O nouă victorie pentru Republica Moldova. Halterofila Gabriela Danilov a reușit să cucerească medalia de aur la categoria sub vârsta de 15 ani. Sportiva și-a adjudecat prima poziție în cadrul Campionatelor Europene de haltere care se desfășoară în orașul Thessaloniki din Grecia.

În concursul probei de smuls, a categoriei de greutate de până la 45 de kilograme, discipola Liceului Internat Municipal cu Profil Sportiv, a înregistrat rezultatul de 60 de kilograme. La proba aruncat, Gabriela Danilov a înregistrat un rezultat de 71 de kilograme, ceea ce i-a adus medalia de argint la ambele probe, se arată într-o postare publicată pe Facebook de către Ministerul Educației și Cercetării.

Sursă: Facebook/Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova

Cu un rezultat total de 131 de kilograme, Gabriela a încheiat clasamentul general pe primul loc și a intrat în posesia medaliei de aur. Sportiva a reușit să o devanseze la mică distanță pe reprezentanta Turciei. Republica Moldova este reprezentată la Campionatele Europene de haltere Under 15 de 12 sportivi, dintre care opt băieți și patru fete.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente