Participă la Demo Day Upcelerator și descoperă finaliștii celui mai mare accelerator tech din Moldova

graduation
Foto:Facebook/Dreamups

Dreamups te invită la evenimentul de absolvire a celui mai mare accelerator de start-upuri tehnologice în faza de idee din Moldova – Demo Day Upcelerator by Dreamups. Acesta se va desfășura joi, 13 iunie, atât online, cât și offline, la Orange Digital Center (din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”).

Această ediție a acceleratorului pentru startup-uri tech în faza de idee a atras un număr record de aplicări – 180. Dintre acestea au fost selectate 90 de idei de start-upuri tehnologice promițătoare, din domenii variate: medicină, divertisment, securitate cibernetică, alimentație, agricultură, finanțe, educație, digitalizare, love tech și networking. Într-un final, 36 de idei au reușit să demonstreze progres în decurs de trei luni, fiind construite tot atâtea start-upuri de la zero.

Agenda evenimentului:
# 18.00-18.20 – check-in;
# 18.30-18.40 – rezultatele programului;
# 18.40-19.00 – mesaje din partea partenerilor și mentorilor;
# 19.00-21.10 – pitching start-upuri;
# 21.10-21.30 – networking.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate o serie de soluții tehnologice inovatoare. Astfel, dacă ai întrebări cu privire la diagnosticul medical, de exemplu, la Demo Day Upcelerator vei putea afla mai multe despre start-upul care dezvoltă o aplicație ce utilizează inteligența artificială pentru diagnosticarea diferitelor afecțiuni, inclusiv cancerul și pneumonia. De asemenea, vei putea descoperi un editor video asistat de inteligență artificială pentru crearea de conținut video în format scurt, precum și pentru programarea automată a postărilor pe rețelele de socializare. Totodată, evenimentul va explora un proiect care facilitează întâlnirile offline în grupuri mici de persoane, bazate pe interese, dar și alte zeci de proiecte interesante.

Participarea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate. Astfel, dacă dorești să-ți rezervi un loc, completează acest formular de înregistrare.

Upcelerator este un accelerator pentru startup-uri în faza incipientă, organizat într-o ediție specială de către Dreamups și Orange Digital Center Moldova, co-finanțat de CEI – Central European Initiative, totodată susținut prin Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, sprijinit de Ukraine-Moldova American Enterprise Fund, dar și de comunitatea de investitori Mozaic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente