Vrei să studiezi în România? Cum arată căminele Universității din Craiova

BeFunky-collage (26)
Foto:ASB Craiova

La Craiova sunt opt cămine în care pot fi cazați studenții (inclusiv românii de pretutindeni). Acestea au aproximativ 2 400 de locuri de cazare care sunt oferite anual. În funcție de media pe care o au și facultatea la care studiază, tineri sunt repartizați la unul dintre căminele 2, 3, 6, 7, 8, 9, 10 sau 12. Acestea sunt dotate cu mașini de spălat, bucătării, frigidere, săli de lectură, iar în unele cazuri au și televizoare în cameră. Studenții care aleg să studieze la Craiova plătesc pentru căminele în care sunt cazați, iar taxele diferă de la un cămin la altul.

În câteva luni, absolvenții liceelor din Republica Moldova vor deveni studenți, iar o parte dintre ei vor alege Craiova pentru continuarea studiilor universitare. Probabil sunteți curioși cum arată căminele în care veți fi cazați. Așadar, cu ajutorul voluntarilor din cadrul Asociației Studenților Basarabeni din Craiova am adunat fotografii cu căminele Universității din Craiova. Iată cum arată ele.

Căminul 2

Căminul 2 aparține Universității din Craiova și are camere cu trei locuri. Acesta este dotat cu grup sanitar propriu, televizor, frigider și bucătărie.

Adresă: strada Libertății, numărul 19

Căminul 3

Căminul 3 aparține Universității din Craiova și are camere cu două locuri. Acesta este dotat cu grup sanitar propriu, televizor și bucătărie.

Adresă: strada Libertății, numărul 19

Căminele 6 și 7 (arată identic)

Căminele 6 și 7 aparțin Universității din Craiova și au camere cu două locuri. Acestea sunt dotate cu grup sanitar propriu, televizor, frigider, bucătărie și sală de lectură.

Adresă Cămin 6: strada Calea București, numărul 107 C

Adresă Cămin 7: strada Calea București, numărul 107 B

Căminul 8

Căminul 8 aparține Universității din Craiova și are camere cu două locuri. Acesta este dotat cu grup sanitar propriu, televizor, frigider și bucătărie.

Adresă: strada Calea București, numărul 107 G

Căminul 9

Căminul 9 aparține Universității din Craiova și are camere cu trei locuri. Acesta este dotat cu grup sanitar, spălătorie și bucătărie.

Adresă: strada Calea București, numărul 107

Căminul 10

Căminul 10 aparține Universității din Craiova și are camere cu trei locuri. Acesta este dotat cu grup sanitar propriu, frigider și bucătărie.

Adresă: strada Tehnicii, numărul 4

Căminul 12

Căminul 12 aparține Universității din Craiova și are camere cu trei locuri. Acesta este dotat cu grup sanitar propriu, televizor, frigider și bucătărie.

Adresă: strada Brestei, numărul 146

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente