(video) EXIMBANK îți dăruiește o plantă la deschiderea unui card din plastic reciclat

articol_carduri

Într-o lume în care responsabilitatea socială și protecția mediului devin din ce în ce mai importante, EXIMBANK își asumă rolul său de lider în progres și sustenabilitate. Cu ocazia aniversării noastre, suntem încântați să lansăm campania promoțională „PLANTE PENTRU VIITOR”, o inițiativă care nu doar sărbătorește clienții noștri, dar și promovează angajamentul nostru față de mediu și comunitate.

Începând cu 29 aprilie și până pe 31 mai, în toate sucursalele noastre, clienții care deschid și ridică un card din plastic reciclat de tip standard, social, depozit sau business, vor primi în dar o plantă specială. Dar nu este orice plantă – fiecare plantă este un simbol al angajamentului nostru față de mediul înconjurător și este oferită într-un ghiveci confecționat manual de Ceramica Triboi.

De ce EXIMBANK a ales această inițiativă? 

Deoarece crede cu tărie că fiecare acțiune contează în lupta împotriva problemelor de mediu actuale și în prevenirea celor viitoare. Prin utilizarea cardurilor din 100 % plastic reciclat, EXIMBANK demonstrează angajamentul său față de reducerea deșeurilor plastice și promovarea economiei circulare. În plus, colaborarea cu Ceramica Triboi își permite să sprijine și comunitatea locală, promovând meșteșugurile tradiționale și creând locuri de muncă durabile.

Această campanie nu este doar despre oferirea de plante, este despre educarea și inspirarea oamenilor să devină mai conștienți de impactul lor asupra mediului înconjurător. Prin intermediul acestei inițiative, EXIMBANK dorește să încurajeze clienții să se alăture eforturilor băncii de a proteja planeta și de a construi un viitor mai sustenabil pentru generațiile viitoare.

Campania „PLANTE PENTRU VIITOR” reprezintă, de asemenea, o oportunitate de a sublinia angajamentul băncii față de guvernanța corporativă și responsabilitatea socială. Prin implicarea clienților în această inițiativă, banca își asumă rolul de promovare a practicilor de afaceri etice și sustenabile.

Noile carduri, pot fi deschise în toate sucursale băncii de pe teritoriul Republicii Moldova atât de persoanele fizice, cât și de persoanele juridice. 

Pentru detalii suplimentare, consultați www.eximbank.md.

FIECARE PAS CONTEAZĂ.

Despre EXIMBANK

EXIMBANK reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), EXIMBANK oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking „EXIMBANK-ONLINE”, Mobile Banking).

Website: www.eximbank.md.
Facebook: @EximbankMoldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente