Echipa „Clasa Viitorului” a UPSC a fost prezentă la expoziția Bett Global 2024, în Londra

upsc-london-1

Echipa „Clasa Viitorului” din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă„ din Chișinău a fost prezentă la Bett Global 2024, care a avut loc în Londra, Marea Britanie. Membrii echipei au explorat cele mai noi dezvoltări în domeniul tehnologiilor educaționale, atât la nivel de software și aplicații, cât și la nivel de echipamente și tehnologii.

Evenimentul a adunat inovații remarcabile care conturează viitorul predării și învățării, iar impactul tehnologiei în acest domeniu a fost cu adevărat impresionant.

În cadrul expoziției, au putut observa transformarea adusă de inteligența artificială în procesul educațional, care deschide noi orizonturi în personalizarea învățării.

Bett 2024 a atras peste 30 000 de profesori, autorități de diferite nivele și reprezentanți ai industriei, cu peste 500 de companii EdTech și 300 de vorbitori din 130 de țări. Este un eveniment dedicat care construiește conexiuni și potențiale colaborări în sectorul tehnologiilor educaționale.

Directoarea Centrului Clasa Viitorului, Victoria Belous, a ținut un discurs în fața colegilor din panelul Teachmeet. Ea a vorbit despre modul implementării cu succes a Proiectului Clasa Viitorului în Republica Moldova, evidențiind oportunitățile oferite cadrelor didactice și elevilor. De asemenea, Alexandra Barbăneagră, rectora UPSC, a fost prezentă la acest eveniment internațional, precum și Dan Perciun, ministrul Educației și Cercetării din Moldova.

Multe tehnologii prezente sunt deja disponibile la Centrul „Clasa ViitoruluI”.

Ce e Bett? Bett este mai mult decât un eveniment – este o comunitate globală care unește profesioniști dedicați transformării educației prin tehnologie.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UPSC. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUPSC
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente