Ești dornic(ă) să construiești o comunitate democratică în Moldova? Au început înscrierile pentru Tulip Youth Academy

evenimente
Foto: fauxels

Ambasada Regatului Țărilor de Jos, în parteneriat cu Asociația ADEPT anunță despre lansarea programului Tulip Youth Academy. Programul se află la cea de-a patra ediție și este destinată tinerilor dornici de a învăța, interacționa, împărtăși și dezvolta împreună o comunitate de cetățeni activi.

Platforma are drept scop să ofere ajutor tinerilor pentru a dezvolta inițiative pozitive. Tulip Youth Academy își propune să devină o comunitate de tineri care împărtășește valorile democrației, bunei guvernări, drepturilor omului, justiției și statului de drept. Prin intermediul programului, Ambasada Regatului Țărilor de Jos va sprijini potențialul, talentul, curajul și ideile tinerilor care își doresc să transforme Moldova într-un loc mai bun.

Cine poate participa

Programul este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 ani care împărtășesc valorile democrației, bunei guvernări, drepturilor omului, justiției și statului de drept. Tinerii din regiuni sunt încurajați să aplice. Cheltuielile pentru transport vor fi rambursate.

Etapele programului

Tulip Youth Academy este un program împărțit în două etape.
#1. În prima etapă (martie-iunie 2024), participanții vor beneficia de o serie de seminare pe tematicile: democrație, bună guvernare, drepturile omului, justiție și stat de drept.
#2. În a doua etapă (iulie-decembrie 2024), participanții vor avea posibilitatea să dezvolte un proiect.

Cele mai bune idei de proiect vor beneficia de mentorat și un mini-grant pentru implementare. Cei mai activi participanți vor primi titlul de Tulip Youth Ambassador și vor beneficia de oportunitatea de a fi implicați în proiectele și activitățile ulterioare ale Ambasadei.

Persoanele care își doresc să participe, pot completa acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 19 februarie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente