(foto) Ho! Ho! Ho! Creează-ți atmosfera de Crăciun la tine acasă cu produsele de la METRO

P1078930

Mulți doresc să-și împodobească casa în așa mod ca să accentueze atmosfera sărbătorilor de iarnă prin decorațiuni specifice Crăciunului. Unii dintre noi au fost influențați de filmele Home Alone 1 și 2, iar acest lucru în subconștientul nostru stimulează dorința de a crea un design interior cât mai autentic. Moș Crăciun-i, cerbi, zeci de globulețe, betelii de diferite culori, ghirlande și lămpi decorative și, cireașa de pe tort, bradul cu crengile sale pufoase care să „îmbrățișeze” tot spațiul din casă. Da, toate aceste elemente decorative de Crăciun le poți găsi la METRO.

Pentru a-ți ușura vizita la METRO, am creat câteva categorii de produse care să te ajute în alegerea decorațiunilor necesare.

Luminițe

Dacă îți dorești ca luminițele să „împânzească” toată casa, atunci la METRO găsești o varietate de de ghirlande sau LED-uri de diferite culori și mărimi. Pe rafturi vei găsi ghirlande de zeci de metri care pot fi agățate pe tot perimetrul camerei sau casei pe exterior. De asemenea, o nouă direcție a designului interior ține de ghirlande în borcan, ceea ce îți permite să accentuezi toată lumina într-un singur loc, fie lângă pat sau canapea, fie lângă geam.

LED-urile au devenit și ele un element important în decorarea casei. Cu ele poți înfrumuseța spațiile sau obiectele care nu sunt „compatibile” cu ghirlandele. Deci, rămâne la discreția și creativitatea ta cum vei folosi aceste luminițe și în ce cantitate în locuința ta.

Lumânări

Pe lângă aspectele religioase caracteristice lumânării, acest obiect a devenit și un element-cheie în decorarea casei cu diferite ocazii. De Crăciun, lumânarea este folosită mai mult pentru a crea o atmosferă calmă, în care flăcările să pâlpâie la unison. La METRO, găsești lumânări simple, dar și aromatizate. Durata de ardere a acestora variază de la patru până la 43 de ore.

Globuri

Fii atent(ă) la alegerea globurilor pe care le vei folosi pentru designul interior, dar și pentru înfrumusețarea bradului. Nu o să dai greș dacă îți decorezi casa alegând o culoare dominantă. Designul clasic, asociat cu această perioadă a anului, are la bază culoarea roșie, care merge perfect cu verdele crud al bradului.

Roșu este culoarea simbol a Crăciunului. Roșul, utilizat în combinație cu verde sau auriu, atrage atenția și aduce o stare festivă în locuință.

Albul și/sau argintiul sunt pentru tine dacă-ți este mai aproape stilul scandinav. Acestea creează un aspect rafinat prin liniile simple și elegante.

Galbenul și/sau auriul, desigur, sunt încă o opțiune bună. Pe deoparte, umpli casa de culoarea soarelui și a luminii de care ducem lipsă în această perioadă. Pe de altă parte, aduci în casă culoarea aurului pe care l-au dăruit magii pruncului Iisus sau a stelei pe care au urmat-o magii ca să-l găsească.

Așa că rămâne la discreția ta ce culori și forme vei utiliza, dar fii încrezător (încrezătoare) că la METRO vei găsi o varietate de globuri pe orice gust.

Beteală

În copilăria noastră nu era Crăciunul Crăciun dacă bradul nu era îmbrăcat cu ornamente din sticlă și beteală. Această pufoșenie reprezintă haina de bază pentru brad, ce-i conferă aspect lucios, iar dacă mai ard niște luminițe prin apropiere, se creează impresia că bradul pe bune strălucește de fericire. La fel ca în cazul globurilor, fii selectiv(ă) la alegerea acestei decorațiuni.

Jucării

Bucură copilul din tine și copiii din familia ta. Jucăriile de Crăciun au un farmec aparte și aceasta se simte când prin toată casa găsești vreun Moș Crăciun care te salută sau un cerb care îți face din ochi.

Pe lângă jucării de pânză, la METRO găsești jucării din ceramică cu care ar trebui să fii mai grijuliu (grijulie). Alege jucăriile care îți sunt mai aproape pentru decorul casei și creează-ți propria poveste în această perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Coronițe

Coronița de Crăciun este considerată o amuletă puternică, iar agățarea ei la intrarea în casă reprezintă un ritual prin care sunt atrase energiile pozitive în casă, pe când energiile negative sunt respinse. La METRO, găsești o varietate de coronițe de la cele clasice până la cele ornamentate cu lustru, globulețe sau cu textul Merry Christmas.

Alte elemente decorative

Cumpărăturile de Crăciun pot fi nu doar frumoase, ci și utile. Pe lângă elementele enumerate mai sus, la METRO poți găsi articole cu tematica sărbătorilor de iarnă care pot fi utilizate atât pe post de decorațiuni, cât și în scopuri practice: perne, plapume, cușme, cizme/plicuri pentru dulciuri etc.

Bradul de Crăciun

Să nu crezi că am uitat de el! La METRO sunt expuși zeci de brazi: de diferite mărimi, culori și designuri. Tot ce îți rămâne să faci, este să alegi pomul de Crăciun care se va încadra perfect în povestea sărbătorilor de iarnă pe care ți-o creezi în locuința ta.

După cum vezi, METRO îți pune la dispoziție o gamă de produse pentru orice gust și într-o cantitate impunătoare. Consultă catalogul METRO dedicat Crăciunului și alege ceea ce îți place cel mai mult.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse pot fi găsite în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente