Te interesează ecologia și afacerile sustenabile? Hai la un forum gratuit cu premii, tombolă și o expoziție interactivă

pământ ecologie sustenabilitate
Foto:Unsplash/Noah Buscher

Ești pasionat(ă) de ecologie și afaceri sustenabile? Ai o idee de business eco sau vrei să afli cum poți face o diferență reală în lumea de azi? Atunci, nu rata EcoStart – un forum unic organizat de studenții de la Academiei de Studii Economice (ASEM).

EcoStart va avea loc pe 7 decembrie în Student Hub a ASEM (blocul B, etajul 1, str. Bănulescu Bodoni, nr. 61), transformată într-un sanctuar al sustenabilității. Aici, veți avea ocazia de a întâlni speakeri de top din domeniul ecologic, reprezentanți ai organizațiilo EcoVisio și Ecolocal, care vă vor împărtăși secretele succesului lor printr-o serie de prezentări captivante și workshopuri interactive.

Evenimentul va include un concurs de idei inovatoare unde creativitatea voastră poate fi răsplătită cu premii ecologice, o tombolă cu surprize ce sprijină sustenabilitatea și o expoziție interactivă ce aduce în prim-plan proiecte revoluționare de la City Farm, Recycline, Gugu Gaga. Aceste activități sunt gândite nu doar pentru a vă informa, ci și pentru a vă inspira și a vă stimula gândirea creativă.

Și pentru că cele mai bune conversații se desfășoară în jurul unei mese gustoase, va fi pregătit un coffe-break energizant cu cafea și gustări sănătoase, urmat de un lunch eco-gourmet pentru toate gusturile. Aceste pauze culinare vor crea un mediu perfect pentru networking și schimburi de idei.

Participarea la EcoStart este gratuită, dar locurile sunt limitate. Doritorii se pot înregistra, completând acest formular.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente