(video) Cătălina Miron este câștigătoarea Olimpiadei Internaționale de Limba engleză: „Desăvârșirea noastră depinde de profesori” 

cover

Cătălina Miron are 18 ani, învață în clasa a XII-a și este olimpică la limba și literatura română, istorie și limba engleză. Cea mai recentă victorie a sa este medalia pe care a obținut-o la Olimpiada Internațională de Limba engleză. 

Cătălina consideră că profesorii au un rol important în succesul fiecărui elev. „Pedagogii trebuie apreciați pentru tot efortul pe care îl depun, pentru toată munca, răbdarea, dedicația și responsabilitatea cu care tratează fiecare copil.”

Profesorii Cătălinei sunt modele de comportament pentru ea, fiind atât exemple de cumpătare și dedicație, cât și prieteni, la care mereu se poate adresa după un sfat. Eleva își dorește ca și generațiile viitoare să aibă pedagogi la fel de buni, precum are ea. 

Alege să fii profesor, inspiră generații!

Experiența Cătălinei Miron poate fi vizionată în video-ul de mai jos.

„Alege să fii profesor, inspiră generații!” – Campanie de promovare a profesiei didactice prin prisma educației pentru fiecare copil, desfășurată de Ministerul Educației și Cercetării, în parteneriat cu UNICEF Moldova.  

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente