„Eu îs din sat!” Alexandru Ghețan te așteaptă la un concert solo pe 10 decembrie la Teatrul Național „Eugene Ionesco”

1920 (2)

Standupovka lansează seria de evenimente de stand-up solo, ce presupune un show de stand-up deplin al unui singur comediant, cu câțiva colegi de ai săi în deschidere. Acest eveniment oferă posibilitatea să îndrăgești în timpul unui spectacol integral glumele comediantului tău preferat, să apreciezi stilul și viziunile sale.

Pe 10 decembrie, ești așteptat la Teatrul Național „Eugene Ionesco”, la stand-up show-ul lui Alexandru Ghețan.

„«Eu îs din sat» e un concert de stand-up pentru cei care au fost la strâns porumb, la cules struguri, la prășit și le este rușine să recunoască acest lucru. Un stand-up despre locul din care am pornit, am copilărit și ne-am dezvoltat personalitatea. Un spectacol despre oameni, nostalgii, amintiri și despre acceptarea că satul trăiește în fiecare dintre noi”, menționează Alexandru Ghețan.

În deschidere îi vei vedea și pe colegii săi de la Standupovka, Vlad Sliusarenco și Marin Madan, care vor încălzi publicul înainte de marele show.

Evenimentul va avea loc pe 10 decembrie, ora 19.30 la Teatrul Național „Eugene Ionesco” la show-ul Alexandru Ghețan – Eu îs din sat! Bilete găsești pe iTicket.md sau pe Standupovka.md!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente