(video) Au aflat cum funcționează scanerul 3D și cum pot implementa tehnologia IoT. Clubul Tinerilor Makeri a organizat a opta ediție a Meetup

398134936_18005797631114948_8474062245433984513_n
Foto:Facebook//Clubul Tinerilor Makeri

Clubul Tinerilor Makeri Chișinău, în parteneriat cu FabLab Chișinău și Micro Lab, a marcat cea de-a opta ediție a evenimentului său emblematic, Meetup, printr-o explorare amănunțită a fascinantei lumi a utilajelor de ultimă generație utilizate în industrie.

În cadrul acestei întruniri, tinerii pasionați de tehnologie și inovație au avut ocazia de a se familiariza cu o gamă de utilaje, tot mai des folosite în domeniul industrial, printr-o vizită interactivă la FabLab. Subiecte  precum funcționarea  unui fam bot, caracteristicile unei sere inteligente, scanare 3D și operare CNC au fost  discutate în profunzime vineri 27 octombrie.

Mai mult decât atât, participanții au avut privilegiul de a face o incursiune în interiorul unei sere inteligente, observând personal modul de funcționare și asamblare a acesteia. Cu fiecare prezentare și experiență oferite, evenimentul a constituit o oportunitate unică pentru tinerii entuziaști de a se conecta cu noile tehnologii și inovația din industrie.

Această ediție a Meetup s-a dovedit a fi un moment de inspirație și schimb de idei, subliniind, în același timp, importanța colaborării între Clubul Tinerilor Makeri, FabLab Chișinău și Clubul Ingineresc Micro Lab în sprijinirea inovației și a comunității tehnologice. 

Cu siguranță, acest eveniment reprezintă doar începutul unei serii de explorări și inovații care vor continua să inspire și să conecteze viitoarea generație de makeri și tehnologi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente