Tinerii antreprenori care vor să-și dezvolte afacerea online sunt invitați la un program de accelerare format din 15 sesiuni intensive

comert electronic
Foto:Cup of Couple/simbol

Programul ECOM BOOSTER, organizat de către Junior Chamber International (JCI) în parteneriat cu ASEM, vă oferă o oportunitate de a vă dezvolta afacerea online. Programul de accelerare, care începe pe 17 noiembrie, vă oferă acces la un mediu format din 15 sesiuni intensive, susținute de peste 20 de traineri de top din Moldova în domeniul e-commerce.

Programul ECOM BOOSTER, cu durata de o lună, se concentrează pe oferirea unui set de traininguri pentru tinerii antreprenori din e-commerce și este conceput pentru a vă pregăti pentru succes în lumea comerțului electronic.

În era digitală în continuă expansiune, oportunitățile din comerțul electronic sunt infinite. Pentru a profita la maximum de acest domeniu în continuă creștere, trebuie să stăpâniți cele mai bune strategii și tehnici. Aici intervine programul nostru de accelerare, ECOM BOOSTER. Indiferent dacă sunteți producător, antreprenor cu un magazin offline sau un comerciant online în căutarea creșterii, ECOM BOOSTER este pentru dvs. Vă ajutăm să vă dezvoltați abilitățile de e-commerce și să descoperiți cele mai bune practici pentru a vă face afacerea să prospere în mediul online.

menționează organizatorii programului.

Dacă doriți să vă alăturați acestei experiențe de învățare și să faceți cunoștință cu experți în domeniu, atunci sunteți invitați să vă alăturați comunității de Telegram ECOM BOOSTER pentru a afla mai multe detalii. Acolo veți găsi toate informațiile despre program și veți avea ocazia să interacționați cu speakerii acestuia.

În canalul de Telegram veți găsi toată informația despre program și veți putea face cunoștință cu trainerii. Ulterior, pe canalul de Telegram veți primi un formular pe care veți putea să-l completați în caz că veți dori să vă înscrieți la training.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente