Trăiește aventura fiecărei achiziții cu VISA și EXIMBANK

cover

Trăiește aventura fiecărei achiziții cu VISA și EXIMBANK! Fie că faci cumpărăturile săptămânale la market, achiți pentru o cină în restaurant sau achiziționezi un gadget nou, EXIMBANK și VISA sunt aici pentru a-ți transforma cumpărăturile în experiențe de neuitat!

Începând cu 1 octombrie și până pe 31 decembrie 2023, EXIMBANK și VISA au pregătit o campanie promoțională unde ai șansa de a câștiga premii utile pentru călătorii! Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi orice produs sau serviciu în valoare minimă de 500 MDL la comercianții din Republica Moldova (prin intermediul POS-terminalelor și online), folosind cardul VISA de la EXIMBANK. Prin acest gest simplu, te califici automat pentru a participa la o serie de extrageri, unde poți câștiga premii utile pentru călătorii.

În cadrul campaniei vor fi organizate 4 extrageri în care EXIMBANK și VISA îți oferă posibilitatea de a câștiga: 
# 3.11.2023 – Prima Extragere – 5 valize din plastic reciclat; 10 rucsacuri; 20 de perne pentru zbor;
# 4.12.2023 – A Doua Extragere – 5 valize din plastic reciclat; 10 rucsacuri; 20 de perne pentru zbor;
# 5.01.2024 – A Treia Extragere – 5 valize din plastic reciclat; 10 rucsacuri; 20 de perne pentru zbor.

Toți participanții la extragerile mici vor concura și pentru premiul mare, un voucher de călătorie în valoare de 40 000 de lei, extragera căruia va avea loc pe 5.01.2024.  

Descoperă plăcerea călătoriilor și bucură-te de premii utile. Participă acum și transformă-ți fiecare experiență de cumpărături în aventuri de neuitat!

Pentru mai multe detalii, consultă regulamentul campaniei pe www.eximbank.md 

Despre EXIMBANK

EXIMBANK reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), EXIMBANK oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking „EXIMBANK-ONLINE”, Mobile Banking).

 Website: www.eximbank.md
Facebook

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente