Costum de schi damă perfect pentru iarna 2023/2024

kurtka_membrana-03

Venirea vremii reci este un moment de bucurie pentru toate femeile care iubesc sporturile de iarnă. În aşteptarea primilor fulgi de zăpadă, te poţi gândi să îţi reîmprospătezi garderoba cu un nou costum schi damă. Cum vacanța de iarnă se apropie și tu devii nerăbdătoare să te bucuri de alunecări lungi pe pârtie, considerăm că e este momentul să descoperi ce costume ski dama se poartă în 2023/2024.

Cum alegi cel mai bun costum de schi damă?

Cum deja ştii în magazinele online de specialitate există o gamă variate explozivă de costume de schi dama, de la cele dintr-o singură piesă până la cele compuse din pantaloni și jachete, de la variantele cu multe buzunare, la cele prevăzute cu glugă de protecţie. Cu atâtea opţiuni, alegerea unui costum schi dama potrivit poate fi o provocare. Sarcina devine uşoară dacă ţii cont de preferințele personale şi câteva detalii legate de materiale, accesorizare, confort.

Aspecte pe care trebuie să le ai în vedere înainte de a achiziționa un costum de schi damă

Stratul de bază este esențial, deci este important să alegi cu atenţie articolele de lenjerie. Optează pentru articole specializate, care au rolul de a absorbi umezeala. Bluzele şi pantalonii pentru schii ajută la prevenirea senzației de frig în timpul urcărilor, respectiv coborârilor cu teleschiul şi oferă confort câte timp eşti pe pârtie. Lenjeria termică de schi, trebuie să se potrivească perfect corpului. Alege materiale sintetice ușoare, precum poliesterul, în detrimentul bumbacului, deoarece acesta din urmă se usucă mai greu și nu oferă o izolare adecvată atunci când este umed.

Ţinuta de schii trebuie completată cu tricouri ori bluze comode, care asigură libertate de mişcare şi care oferă un strat de protecţie suplimentar. Costumul de schi, întreg sau format din două piese constituie următorul strat. Optează pentru articole cu puf, lână sau alte umpluturi speciale care au rolul de a menține căldura. Atât jacheta cât şi pantaloni trebuie să fie impermeabile, cu siguranţă starea de confort va fi maximă dacă prin haine nu pătrunde apă sau zăpadă.

Analizează cu grijă elementele funcţionale ale fiecărei piese ce constituie un costum de schi damă perfect funcţional. În cazul pantalonilor verifică modul de prindere şi elementele suplimentare de susţinere. Prezenţa bretelelor îţi va oferi un plus de confort. Dacă preferi pantalonii cu sisteme de închidere în talie, optează pentru variantele care permit ajustare optimă în zona taliei. Şi lungimea pantalonilor este importantă, verifica ca aceştia să deţină elemente de reglare pe înălţime, dar şi protecție care nu permite zăpezii să pătrundă în interior.

În cazul gecilor de schi poţi analiza lungimea, variantele ce acoperă posteriorul îţi vor asigura confort sporit și în zona bazinului. Aceste modele sunt construite special pentru a asigura libertatea de mișcare de care ai nevoie în timpul alunecărilor pe pârtie. Şi în cazul unei jachete ce se constituie parte dintr-un un costum de ski este important să verifici elementele legate de ajustarea optimă.

Dacă ne gândim la costume de schi dama perfecte în 2023/2024, vorbim piese perfect accesorizate cu diferite buzunare ce permit păstrarea în siguranţă a cheilor, telefonului mobil, a altor obiecte necesare.

Dimensiunea este importantă în cazul compleurilor pentru schii. Dacă îţi doreşti confort maxim, cu siguranţă trebuie să alegi dimensiunea potrivită. Acest lucru nu este greu dacă îţi cunoşti corpul. Nu achiziţiona costume de ski mai mari decât dimensiune pe care o porţi. Acestea, de obicei, sunt confecţionate din materiale foarte uşoare şi au croieli lejere, aşa că îţi vor permite să te simţi perfect, chiar şi cu pantaloni termici suplimentari.

Alte aspecte pe care ar trebuie să le verifici sunt legate de prezența cusăturilor profilate în zona genunchilor, în cazul pantalonilor sau a coatelor, în cazul gecilor, tipuri cusăturilor şi bineînţeles detaliile legate de culoare. Şi în acest sezon, culorile neutre sau pastel, precum negru, alb, roz, vernil rămân în topul preferinţelor. Dacă totuși îţi doreşti să creezi impact pe pârtie poți opta pentru culorile neon sau pentru costume de schii dama cu detalii reflectorizante.

Postare sponsorizată

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente