191 de UTM-iști au devenit laureați ai premiului Comitetului Sindical al Salariaților UTM „Avangarda academică”, ediția IV-a

screenshot_20231004_204339_cloud-mailru-1030×687-1

În ajunul Zilei Mondiale a Educației şi al Zilei Profesorului, Comitetul Sindical al Salariaților UTM și-a dorit să aducă bucuria sărbătorii și împlinirii profesionale în inimile celor mai merituoși reprezentanți ai săi, cadre didactice și non didactice nominalizate de către cele 18 Birouri Sindicale ale subdiviziunilor universitare la Premiul Comitetului Sindical al salariaților UTM pentru performanță în activitatea didactico-știinţifică „Avangarda academică”, ediția a IV-a, 2022-2023.

Festivitatea a fost deschisă de către rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, care și-a exprimat susținerea plenară față de această inițiativă extraordinară a sindicatului de a celebra, an de an, într-un cadru festiv, meritocrația, performanța și dedicația reprezentanților comunității academice a UTM, susținere exprimată și prin propunerea de a suplimenta suma premiului cu o contribuție din partea administrației UTM, precum și de a extinde numărul premianților, care în acest an atinge un număr record – 191. Felicitându-i cu acest prilej, domnul rector i-a îndemnat pe UTM-iști să păstreze elanul profesional pe care îl manifestă zi de zi, astfel ca „ împreună, să mișcăm Universitatea spre noi culmi și ascensiuni!”

Viorica URSU, președinta Comitetului Sindical al UTM, a adresat un cordial mesaj de felicitare tuturor membrilor de sindicat cu prilejul Zilei Mondiale a Educației şi Zilei Profesorului, mulțumindu-le pentru performanţe în activitatea profesională și devotament faţă de organizaţia sindicală a UTM. În context, d-sa a menţionat că drepturile şi libertăţile de muncă ale salariaţilor UTM vor fi respectate şi valorificate în continuare, totodată, sindicatul va menține un dialog constructiv și coroborativ și cu Administrația UTM.

Festivitatea a inclus și un moment de apreciere a UTM-iștilor din partea instituțiilor guvernamentale. În semn de recunoştinţă şi aleasă prețuire a activității prodigioase în domeniul învăţământului, conf. univ., dr. Lilia SAVA, decana Facultății Electronică și Telecomunicații, a fost distinsă cu Diploma de Onoare a Guvernului Republicii Moldova, iar conf. univ., dr. Tatiana NOVAC, Departamentul Horticultură și Silvicultură, Facultatea Științe Agricole, Silvice și ale Mediului; asist. univ., drd. Diana ANDRONOVICI, Departamentul Arhitectură, Facultatea Urbanism şi Arhitectură; și conf. univ., dr. Artur MACARI, șef Departament Tehnologia Produselor Alimentare, Facultatea Tehnologia Alimentelor – cu Diplome din partea Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente