Ai nevoie de meditații la matematică, chimie, fizică sau biologie? Învață gratuit de la un grup de elevi olimpici din țară

scoala examen test colegiu
Foto:unsplash.com/Matt Ragland

Instituția Publică Liceul Teoretic „Orizont” din Durlești, în colaborare cu mai mulți elevi olimpici din diferite instituții de învățământ din țară, organizează meditații la disciplinele reale.

Proiectul „STEM by step” are scopul de ajuta elevii din mai multe zone ale Republicii Moldova să își perfecționeze cunoștințele în matematică, biologie, chimie și fizică, prin intermediul unor lecții predate de elevi olimpici.

Orele se vor desfășura în fiecare sâmbătă, la ora 10.30, simultan în două locații – Chișinău și în afara Chișinăului. Locația din afara Chișinăului va fi diferită în fiecare săptămână. Lecțiile vor consta din patru părți a câte 45 minute, în care elevii vor înțelege mai bine materia școlară și vor învăță să își aplice cunoștințele prin activități practice și interactive în echipă.

La aceste lecții pot participa elevii și elevele claselor a VI-a, a VII-a, a VIII-a și a IX-a.

Prima lecție va avea loc în data de 23 septembrie la Liceul Teoretic „Orizont”, Buiucani din mun. Chișinău și la Liceul Teoretic „Orizont”, din mun. Bălți.

Doritorii se pot înregistra, completând acest formular.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente