Nu rata ultima șansă de a deveni stagiar la Philip Morris! Înscrie-te acum pentru un internship plătit

ro1

Au mai rămas trei zile până la încheierea perioadei de înscriere la Inkompass 2023, programul de stagiere desfășurat anual de Philip Morris Moldova. Intership-ul durează jumătate de an și îți oferă oportunitatea de a acumula experiență într-o companie internațională de top. 

Prin participarea la Inkompass, vei avea posibilitatea să lucrezi cot la cot cu angajații Philip Morris Moldova la proiecte de business reale și să contribui la implementarea acestora.Totodată, pentru a înțelege cât mai bine procesul de lucru, vei fi ghidat de un mentor. Pe tot parcursul stagiului, vei activa într-un mediu prietenos, întrucât diversitatea este punctul forte al Philip Morris Moldova, iar compania s-a angajat să construiască o cultură incluzivă. De asemenea, angajații sunt încurajați să se sprijine reciproc pentru a accelera inovația. 

Dacă ești în ultimul an de facultate sau ai absolvit universitatea în ultimele 12 luni, ești creativ și dornic de a învăța lucruri noi, nu rata ultima șansă de a te înscrie la programul Inkompass. Poți aplica pentru un stagiu în cadrul departamentelor Consumer Experience, Project Management Office și Commercial Intelligence & Planning. 

Pentru a te înregistra chiar azi la programul de stagiere Inkompass 2023, te îndemnăm să accesezi acest link. Perioada de înscriere se încheie pe 16 septembrie. 

Compania Philip Morris International reunește 79.800 de angajați la nivel global și a fost desemnată în repetate ori de Institutul Top Employers drept „Angajator de Top”. Certificarea internațională este o dovadă a excelenței companiei în oferirea unui mediu de lucru favorabil și a unor oportunități de dezvoltare excepționale pentru angajații săi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente