Coscenaristul filmelor „Inception” și „Interstellar”, Jonathan Nolan, vine la sfârșit de septembrie în Moldova

nolan
Foto:Getty Images/Jeff Kravitz

Pe 26 septembrie, la Medicor se va desfășura conferința Fix It In Post, la care patru speakeri din industria locală și internațională a filmului vor povesti despre VFX (n.r. efecte vizuale), producție și post-producție video. Unul dintre aceștia va fi regizorul, scenaristul și producătorul de film britanico-american Jonathan Nolan.

Aceasta este prima vizită a scenaristului și producătorului de Hollywood în țara noastră. Fix It In Post este prima și singura conferință de efecte vizuale, producție și post-producție video și film din Moldova, dedicată specialiștilor în producție video, profesioniștilor în marketing și promovare, în special celor care se ocupă de producția spoturilor publicitare și film. 

La eveniment vor participa și Sergiu Chirillov și Macar Severin, dar și încă un invitat-surpriză, numele căruia organizatorii îl vor dezvălui în curând. 

Bilete Early Bird deja sunt disponibile în rețeaua Afisha.

Jonathan Nolan a lucrat la cunoscutele pelicule „Inception”, „Interstellar” și „The Dark Knight”, iar serialul „WestWorld” este considerat una dintre principalele sale creații. El este headlinerul Fix It In Post Conference 2023, ediția „‘Xperience”.

Acest eveniment este organizat de Racketa Production și Aesthetic Media. Jonathan Nolan vine în Moldova la invitația Ministerului Culturii al Republicii Moldova, cu susținerea Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie. Parteneri: Mediacor, Asociația Companiilor de Creație COR, Universitatea de Stat din Moldova și Centrul National al Cinematografiei.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente