Canoistul moldovean Serghei Tarnovschi s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Tarnovschi
Foto:Olympic Moldova

Canoistul moldovean Serghei Tarnovschi s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Informația a fost confirmată de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Serghei Tarnovschi a reușit să se califice în cadrul competiției după ce Federația Internațională de Canoe a efectuat o recalculare a cotelor oferite în urma rezultatelor de la Campionatul Mondial care a avut loc în orașul Duisburg din Germania.

Recent, canoistul moldovean Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de bronz în cadrul Campionatului Mondial din Germania. Sportivul a înregistrat rezultatul de 01:46.746 pe distanța de 500 de metri, fiind întrecut de sportivul român, Cătălin Chirilă și sportivul german, Conrad Scheibner.


Până în prezent, arcașul Dan Olaru și canoistele Daniela Cociu și Maria Olărașu au obținut dreptul de a evolua la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Dan Olaru ne-a mai reprezentat țara la Jocurile Olimpice de vară, în anul 2012, iar canoistele Daniela Cociu și Maria Olărașu au evoluat și la Jocurile Olimpice de la Tokyo în 2021.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente