(foto) Echipa La La Play a susținut un recital muzical la Teatrul dramatic de stat „Nadejda Aronețkaia” din Tiraspol

DSCF6074-Enhanced-NR (1)
Foto:Sursă: Max Efremoff

Unul dintre cele mai importante proiecte ale Moldovan National Youth Orchestra (MNYO) este expediția muzicală La La Play, ajunsă la a șaptea ediție. În acest an, echipa La La Play este formată din membrii proiectului Moldo Duo – acordeonistul Radu Rățoi și flautistul Ștefan Diaconu –, care sunt ghidați de dirijorul MNYO, Andriano Marian. Dânșii și-au propus să viziteze localitățile Gaidar, Cioburciu, Tighina, Ivancea, Șoldănești, Dondușeni, Văratic, Bălănești și Chișinău pentru a valorifica obiectivele cultural-istorice pe care le vor descoperi. În cadrul expediției, muzicienii au ajuns și la Teatrul dramatic de stat „Nadejda Aronețkaia” din Tiraspol, unde au susținut un recital muzical pentru trupa de actori și actrițe a teatrului.

Echipa La La Play a surprins trupa de actori și actrițe a Teatrului dramatic de stat „Nadejda Aronețkaia” din Tiraspol în timpul repetițiilor. Astfel, muzicienii au asistat la pregătirile pentru unul dintre spectacolele care se regizează frecvent pe scena teatrului.

Sursă: Max Efremoff
Sursă: Max Efremoff

Totodată, echipa La La Play a văzut și o parte din recuzita utilizată la montarea spectacolelor din cadrul Teatrului dramatic „Nadejda Aronețkaia”. „Am fost încântați să vedem din culise cum arată costumele actorilor și actrițelor. Vizitând teatrul din Tiraspol, ne-am convins încă o dată că muzica ne unește și am rămas impresionați de modul în care am fost primiți aici. Mulțumim lucrătorilor teatrului pentru ospitalitate”, a declarat Andriano Marian.

Sursă: Max Efremoff
Sursă: Max Efremoff
Sursă: Max Efremoff

Imediat ce trupa Teatrului dramatic „Nadejda Aronețkaia” și-a încheiat repetițiile, echipa La La Play a susținut un recital muzical de excepție.

Sursă: Max Efremoff
Sursă: Max Efremoff
Sursă: Max Efremoff

Teatrul dramatic de stat „Nadejda Aronețkaia” este o instituție teatrală din orașul Tiraspol din Republica Moldova. Fondată în anul 1936, și distrusă în timpul războiului, clădirea teatrului s-a aflat în proces de restaurare timp de 20 de ani. Astfel, la 11 august 1969, Ministerul Culturii al RSSM a emis ordinul cu privire la organizarea Teatrului Dramatic Rus din Tiraspol sub îndrumarea Nadejdei Aronețkaia, care este considerată fondatoarea teatrului dramatic din Tiraspol.

Sursă: Max Efremoff
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente