Această zi de joi e despre muzica jazz. Lista evenimentelor la care poți merge în data de 13 iulie

evenimente
Foto:Unsplash/Priscilla Du Preez

Deja ți-ai făcut planuri pentru ziua de 13 iulie? Dacă nu, #diez te poate ajuta! În acest articol ți-am pregătit o listă cu evenimente pe care le poți vizita mâine alături de prieteni.

Clubul de cicloturism

La clubul de cicloturism sunt invitați oamenii care au trecut prin călătorii incredibile pe bicicletă să ne povestească despre experiența lor, să împărtășească fotografii, dar și să vină cu recomandări și sfaturi pentru cei ce doresc să încerce o aventură pe distanțe mari.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu A.O. EcoVisio în cadrul proiectului „Energie și transport sustenabil și sigur în Moldova”, cu suportul Fundației Heinrich-Böll-Stiftung.

Sursă: Facebook/Alianța Biciclete Chișinău

PRIMA DRAGOSTE | Acoustic Session la #Rozmarin

Vino să te bucuri de vară, muzică live și o atmosferă relaxantă la Rozmarin! Începând cu ora 19.00, sunteți așteptați la o seară de neuitat, unde Prima Dragoste va umple atmosfera cu acorduri muzicale unice.

Indiferent dacă ești un iubitor al muzicii live sau doar vrei să te relaxezi după o zi agitată, vei găsi la Rozmarin un refugiu perfect. Nu uita să îți rezervi locul, sună la numărul 068023330. Intrarea este gratuită.

Sursă: Facebook/Rozmarin Cafe

FRESH Jazz Concert

La ora 20.00, sunteți invitați la FRESH Jazz concert! Organizatorii v-au pregătit „un cocktail muzical, de vară, care vă va răcori sufletul”. Iar pentru a vă simți și mai bine, veți fi serviți și cu un cocktail răcoritor „din partea casei”.

În scenă vor evolua artiști: Misha Grossu, Anna Odobescu, Petru Haruță, Vadim Shinnik, Veaceslav Pană și Alex Zavalii.

Sursă: Facebook/Олеся Петровна

Am emoții și sunt stăpân pe ele

Emoțiile joacă un rol important în viața fiecărui om. Exprimarea emoțiilor este esențială pentru sănătatea emoțională. Nu putem nega nici rolul raționamentului în asigurarea succesului. Totuși, cercetările au demonstrat că succesul depinde doar 20 % de intelect, iar 80 % – de inteligența emoțională.

Vă invităm să participați la un training, în cadrul căruia veți exersa practic tehnici și exerciții de dezvoltare a sferei emoționale și de gestionare a emoțiilor.

Sursă: Facebook/Psihologie.MD

MISIUNE: IMPOSIBILĂ – RĂFUIALĂ MORTALĂ

Alături de prietenii tăi, poți pleca la cinema. Ce zici de filmul „Misiune Imposibilă”? În cea dea șaptea parte din franciza „Misiune Imposibilă”, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa trebuie să localizeze o armă periculoasă înainte să ajungă în mâinile nepotrivite.

Sursă: cineplex.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente