Ia-ți prietenii și participă la o serie de jocuri intelectuale. Testează-ți cunoștințele într-un concurs plin de provocări și premii

339109637_1675286906260553_1399759586195081214_n
Foto:Facebook/MindGames.md - Pub Quiz

Centrul Municipal de Tineret al Direcției Generale Educație Tineret și Sport vă invită la un eveniment dedicat tinerilor talentați și pasionați de jocuri intelectuale. Turneul de Jocuri Intelectuale în format quiz se va organiza în fiecare zi de joi, începând cu ora 17.00.

Pentru a vă înscrie și pentru a participa la turneu, tot ce trebuie să faceți este să formați o echipă din patru-șase persoane și să alegeți unul dintre Centrele de Tineret din municipiul Chișinău. Echipa voastră va avea oportunitatea să-și testeze cunoștințele într-o competiție plină de provocări și distracție.

Persoanele care își doresc să participe, pot completa acest formular pentru a se înregistra. Înscrierea este gratuită, iar locurile sunt limitate. Activitățile se vor desfășura la Centrul Municipal de Tineret Chișinău, situat pe strada Mitropolit Varlaam 90.

Turneul de Jocuri Intelectuale în format quiz reprezintă o oportunitate pentru a vă demonstra abilitățile și cunoștințele într-un mediu prietenos și competitiv. Întrebările vor viza o varietate de domenii, cum ar fi știință, cultură generală, artă, sport, istorie și multe altele. Fiecare echipă va avea șansa de a se implica într-o competiție palpitantă și de a câștiga premii interesante.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente