(foto) Magia apusului spectaculos la Chișinău. O colecție de fotografii surprinse de internauți

colaj4
Foto:Facebook/Anastasia Gurschi/Anastasia Gurschi

În seara trecută, cerul Chișinăului s-a transformat într-un tablou fermecător, cu nuanțe intense de roz și portocaliu, capturând privirile și inimile locuitorilor orașului. Internauții s-au grăbit să imortalizeze această frumusețe efemeră și au împărtășit cu generozitate fotografiile lor uluitoare pe rețelele de socializare. Astfel, s-a creat o colecție de imagini, în care apusul își dezvăluie splendoarea și încântă privitorii.

Apusurile de soare au culori diferite în fiecare seară, iar acestea reflectă condițiile atmosferice prin care trebuie să treacă lumina soarelui pentru a ajunge la ochi.

Potrivit Earth Eclipse, culoarea roz provine din amestecarea părții roșii a spectrului cu lumină albă. Acest lucru se întâmplă atunci când există mai mulți aerosoli sau particule fine în aer pentru a împrăștia și reflecta spectrul luminii solare. Lungimile de undă mai scurte ale luminii, cum ar fi albastrul și violetul, nu trec la fel de mult ca roșul și portocaliul cu lungime de undă mai mare, care sunt la rândul lor reflectate și împrăștiate mai mult.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente