BAC 2023: cum arată un test de nota 10 la chimie, profil umanist și real

BAC 2023 (4)

Luni, 26 iunie, absolvenții claselor a XII-a din Republica Moldova au aflat ce rezultate au obținut la examenul de bacalaureat. Rata de promovare a examenului național de bacalaureat în rândul absolvenților din licee este de 87,77 %, comparativ cu 84,34 % în sesiunea 2022. Astfel, dintre cei 11 587 de liceeni admiși, 10 170 au promovat examenul, informează Ministerul Educației și Cercetării.

Media 10 la examenul național de bacalaureat a fost obținută, până în acest moment, de către 30 de candidați. Acești absolvenți sunt din raioanele/municipiile: Bălți, Chișinău, Dubăsari, Hâncești, Orhei, Șoldănești, Ungheni.

În acest material puteți vedea testele rezolvate de doi elevi care au obținut nota 10 la examenul la chimie, atât la profilul umanist, cât și real.

Profil umanist

Profil real

Depunerea cererilor de participare în sesiunea suplimentară de către candidați va fi depusă la centrele de bacalaureat în perioada 3-4 iulie 2023.

Orarul pentru sesiunea suplimentară îl puteți vedea aici.


Echipa #diez este alături de absolvenții liceelor în fiecare an și aduce informații utile despre examenele de bac. Dacă te numeri și tu printre tinerii care au de susținut în acest an bacalaureatul, îți sugerăm să urmărești acest tag special de pe #diez pentru a fi la curent cu toate noutățile despre examen.

Taguri: #BAC 2023
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente