BAC 2023: fii ajutorul #diez! Ajută-ne să găsim elevii și elevele cu 10 pe linie la sesiunea curentă

bac35
Foto:diez.md

De câțiva ani, noi, la #diez, promovăm tinerii și tinerele care au luat 10 pe linie la examenele de bacalaureat. În primul rând, vrem să-i promovăm pentru succesul pe care l-au obținut, iar în al doilea rând, încercăm să aflăm „secretele” notelor mari, astfel încât următoarele generații să se inspire din sfaturile lor și să se pregătească mai cu încredere de proba de bacalaureat.

În acest context, vrem să cerem ajutorul vostru și să deveniți „complicii” noștri care ne vor ajuta să identificăm absolvenți și absolvente cu patru de 10.

Principiul e simplu. Dacă aveți colegi, prieteni, cunoscuți care au luat patru de 10 la examenele de bacalaureat, ne informați.

Prin urmare, atunci când se vor publica notele, vrem să aflăm cine sunt cei care au 10 pe linie pentru a vă povesti istorioarele lor. Te rugăm mult să ne scrii pe [email protected] sau pe pagina noastră de Facebook.

În acest articol puteți vedea pașii pe care să-i urmați în cazul în care nu sunteți de acord cu nota obținută la bac.


Echipa #diez este alături de absolvenții liceelor în fiecare an și aduce informații utile despre examenele de bac. Dacă te numeri și tu printre tinerii care au de susținut în acest an bacalaureatul, îți sugerăm să urmărești acest tag special de pe #diez pentru a fi la curent cu toate noutățile despre examen.

Taguri: #BAC 2023
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente