Să dăm start unui nou weekend! La ce evenimente ne petrecem timpul sâmbătă, 24 iunie

evenimente
Foto:Unsplash/Alex Blăjan

Sfârșitul săptămânii este un moment numai bun pentru o doză de recreere. Alege să te relaxezi în timp ce privești un spectacol, mergi la un concert sau participi la clubul de carte organizat de echipa #diez.

Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție, și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa sâmbătă, 24 iunie.

# Cămara Fest

Vino pe esplanada Parcului „Alunelul” în zilele de 24 și 25 iunie la Cămara Fest. Potrivit organizatorilor, aici vei găsi cele mai dulci fructe, inclusiv cireșe și caise proaspete, și cele mai gustoase legume, cultivate cu grijă de micii producători locali.

Poți savura vinuri mari de la crame mici, descoperi brânzeturi și cașcavaluri speciale și încânta papilele gustative cu multe alte bunătăți autentice.

# Maratonul solidarității la Chișinău

Cel de-al II-lea #Maraton al solidarității va fi despre sport în aer liber. Începând cu ora 10.00, în Parcul „Valea Morilor, se va desfășura un antrenament multifuncțional cu antrenoarele de la Fitness One.

Potrivit organizatorilor, fiecare participant(ă) la maraton va primi câte un certificat de unică folosință la sala de sport Fitness One.

# Yard Sale

Vino la Yard Sale, unde vei putea explora o selecție variată de haine, accesorii și cărți. Aici vei găsi piese unice, handmade sau vintage, care îți vor adăuga un strop de originalitate și stil garderobei tale. 

Târgul se va desfășura pe bd. Dacia 13, de la ora 11.00 până la ora 16.00.

Cum te poți implica și tu, dar și mai multe informații despre eveniment, citește aici.

# Picnic educativ – Ce înseamnă o relație de încredere?

Pagina Psihologului te invită sâmbătă, 24 iunie, la o activitate de socializare cu scop educativ, în cadrul căreia vei afla ce înseamnă să ai o relație de încredere. Evenimentul se va desfășura în parcul Dendrariu din capitală începând cu ora 12.00.

Potrivit organizatorilor, această activitate este dedicată angajaților, studenților, freelancerilor sau, altfel spus, persoanelor pentru care contează interacțiunea, comunicarea, reflecțiile, dezvoltarea, creșterea, diversitatea și conectarea cu alți oameni.

Dacă dorești să participi, aici este formularul de înregistrare.

# Spectacolul „Prenumele”

Spectacolul „Prenumele” a avut ca punct de pornire comedia franceză „Le Prenom”, scrisă de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patelliere și pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în anul 2010. Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii „Molière”, fiind ulterior adaptată și pentru marile ecrane, primind cinci nominalizări la Premiile „César” în 2013.

Regizoarea Daniela Burlaca montează o comedie de situații, recognoscibilă stilului Teatrului Geneza Art, cu mici accente de dramă. Subiectul piesei startează de la o glumă nevinovată, care declanșează situații comice și dezvăluiri flagrante.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente