Film în aer liber cu intrare gratuită, lansare de carte și expoziții. Unde poți să-ți petreci timpul vineri, 23 iunie

prieteni evenimente vara
Foto:Antonino Visalli

S-a apropiat sfârșitul săptămânii de lucru și asta înseamnă că putem să ne permitem să fim puțin mai relaxanți și să alegem să petrecem timpul frumos la un eveniment pe plac. Invită-ți oamenii dragi să petreacă o seară cu tine, iar #diez îți propune o listă de evenimente. În continuare, găsiți recomandările noastre.

# Film în aer liber

Sursă: Primăria Municipiului Chișinău

Municipalitatea te invită în data de 23 iunie, începând cu ora 20.30, la un film în aer liber, care se va desfășura în Pădure-Parc Butoiaș (intrare din strada O. Ghibu). Filmul va fi ales împreună, iar participarea este gratuită.

Mai multe informații găsiți aici.

# Spectacolul „Bună dimineața, tăticule!” de Jean Poirret

Sursă: Teatrul National Satiricus Ion Luca Caragiale

O comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane.

Biletele pot fi procurate aici.

# Lansare de carte

Ești invitat(ă) vineri, 23 iunie, la ora 18.00, la o întâlnire cu Iulian Fruntașu și invitații săi. Participanții îl vor cunoaște pe Donatello, Iepuri, cât loc are Chișinăul în prozele sale și de ce neapărat trebuie să fie un 18 + pe copertă. Invitatul serii Alexandru Vakulovski. Întâlnirea va fi moderată de Moni Stănilă, cu susținerea Cenaclului Republica.

Mai multe detalii găsiți aici.

# Expoziția „Symbiosis”

Sursă; ACB34

Asemenea arborelui lui Sephiroth, expoziția Symbiosis, semnată de artistul Leo Dolghier Oleg, reflectă legătură între Pământ și Cer, unificarea universului interior cu cel exterior. Picturile, un „reflexio” spre propriul nostru interior, devin un cadru narativ ce invită privitorul s[ pătrundă într-o incursiune spre tărâmul nevăzut al axei verticale spre care arborele, în esența sa simbolistică ne invită, ca ancoră de conectare cu sinele nostru autentic.
Prețul de la intrare va fi o donație, cate va susține activitatea spațiului alternativ cultural și următoarele proiecte ACB. La fel, la eveniment va fi și muzică.

Mai multe informații aici.

# Expoziție fotografică „AMURG – Istoria unei fete cu Glaucom”

Sursă: Ghervas Maxim

Expoziția ilustrează povestea cutremurătoare a unei tinere diagnosticate cu Glaucom de la naștere, o afecțiune care i-a influențat profund întreaga viață. La cei 20 ani, vederea tinerei a ajuns să nu depășească nici 2% și scade în continuu. O poveste despre un parcurs în semiîntuneric, despre durere, înfrângeri și căutarea unei raze de speranță. Te invităm să descoperi istoria protagonistei printr-o serie de fotografii realizate de Ghervas Maxim.

Expoziția a debutat în data de 21 iunie și va putea fi vizitată până în data de 25 iunie, în incinta Teatrului B. P. Hașdeu, între orele 15.00 și 22.00.

Mai multe detalii vedeți aici.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente