Dorești să afli mai multe despre antreprenoriat? Participă la tabara de vară „Money 101 – Startup Summer Camp”

tanara eveniment training workshop
Foto:Yep!Moldova

Pentru a încuraja educația antreprenorială și financiară în rândul tinerilor și tinerelor, Yep!Moldova lansează un program intens cu durata de cinci zile, în perioada 3-7 iulie, la care se pot înscrie oricine are vârsta cuprinsă între 13-17 ani. Tabara Money 101 – Startup Summer Camp va fi desfășurată în cadrul centrului artistic Artcor.

Înregistrările vor fi deschise până în data de 25 iunie. La fel, la acestă tabără pot participa tineri și tinere din toată țara, cât și cei din Ucraina stabiliți temporar în Republica Moldova. 

Money 101 – Startup Summer Camp este o tabără concepută după modelul taberelor de vară din Europa și va oferi participanților și participantelor instruiri pe mai multe subiecte, așa precum conceptele financiare de bază, antreprenoriat, investiții, educație financiară și implicarea în comunitate. 

„Money 101 este a cincea tabără de antreprenoriat și educație financiară pe care o organizăm. Urmărim, an de an, atât interesul tinerilor și adolescenților față de subiectul startup-urilor, cât și statisticile care arată că, de exemplu, doar în anul 2022, 11 startup-uri din Moldova au atras peste 11 milioane de dolari investiții. Deci, se poate crea și crește în Moldova. Avem tineri talentați și dornici de a se realiza și vrem să-i ajutăm și susținem”, a spus Viorica Cerbușca, fondatoarea Yep!Moldova. 

Tabăra de vară Money 101 – Startup Summer Camp este elaborată din câteva etape și include atât traininguri cât și lucru practic pentru tinerii și tinerele acceptați/acceptate spre participare.

Doritorii se pot înregistra la acest link.


Acest proiect este implementat de A.O. Generația Nika și Yep!Moldova, cu susținerea UN Women, și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente