(video) Bucură-te de atmosfera festivalului KALEIDOSCOP cu Mastercard și FinComBank!

cover

FinComBank și Mastercard în calitate de parteneri generali, te invită pe 24-25 iunie la grandiosul festival KALEIDOSCOP. Te așteaptă două zile de muzică și voie bună alături de interpreții îndrăgiți.

Cei mai renumiți artiști din Moldova și România vor urca pe scena din Grădina Botanică. Iar, pe lângă acestea, la KALEIDOSCOP te așteaptă bucate gustoase, un program perfect pentru copii și maturi și spații amenajate atât pentru tine și prietenii tăi, cât și pentru tine și familia ta.

În prima zi de festival, pe 24 iunie, vor evolua: 
— Sasha Lopez;
— Smiley;
— The Motans;
— 3 Sud Est.

În a doua zi de festival, pe 25 iunie, pe scenă vor urca:
— Andrew Rayel;
— Carla’s Dreams;
— Inna;
— Vama;
— Mark Stam.

Cu această frumoasă ocazie, FinComBank și Mastercard lansează o tombolă de neuitat unde în joc sunt puse 200 de bilete. Realizează trei plăți cu cardul tău Mastercard de la FinComBank de minim 300 de lei fiecare și câștigă două bilete pentru două zile la festivalul muzical KALEIDOSCOP. Achitările sunt posibile în magazinele fizice din țară și online. Promoția este disponibilă în perioada 10 iunie-20 iunie 2023. 

Iar dacă încă nu ești gata să-ți încerci norocul, dar vrei în același timp să faci parte din cel mai tare eveniment din această vară, procură acum biletele la festival pe site-ul kaleidoscop.md.

Vino să te distrezi alături de artiștii preferați împreună cu FinComBank și Mastercard în ritmul KALEIDOSCOP!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente