(foto) Am surprins în mai multe fotografii evenimentul din PMAN – Adunarea Națională „Moldova Europeană”

Design fără titlu (17)
Foto:#diez

În centrul Chișinăului se desfășoară Adunarea Națională „Moldova Europeană”. Evenimentul, organizat la inițiativa președintei Maia Sandu, a adunat împreună mii de oameni care își doresc integrarea europeană a Republicii Moldova. De asemenea, la manifestație sunt prezente mai multe personalități politice internaționale, printre care președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, și eurodeputatul Siegfried Mureșan.

Mai jos vă prezentăm o serie de fotografii realizate de echipa #diez.


Pe 10 aprilie 2023, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a susținut un briefing de presă prin intermediul căruia a îndemnat toți cetățenii să participe pe 21 mai 2023 la Adunarea Națională „Moldova Europeană”. În cadrul declarațiilor, șefa statului a lansat inițiativa de a convoca la Chișinău o Adunare Națională a cetățenilor, în care vom spune lumii că suntem europeni și că aceasta e calea aleasă de noi.

Aici găsiți mai multe informații cu privire la eveniment.


Concomitent cu Adunarea Națională „Moldova Europeană” din capitală, la Orhei se desfășoară un miting în susținerea referendumului privind vectorul extern al Moldovei. Acesta a fost organizat la inițiativa Partidului Politic „ȘOR”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente