Oferă-i copilului tău o vacanță distractivă, dar și educativă cu Oratorica

mai 2023 diez.md 1280×720 px-33

Au mai rămas zile numărate până la vacanța de vară. Copiii o așteaptă cu nerăbdare, iar părinții sunt în căutare de activități interesante, la care copiii să îmbine utilul cu plăcutul. De exemplu, studiind o limbă străină într-un mod interactiv.

În acest sens, Centrul de limbi europene Oratorica oferă cursuri de limbi străine atât pentru copii și adolescenți, cât și adulți.

Puteți opta pentru cursuri de engleză pentru copii (copiii pot fi înscriși de la vârsta de 6 ani), care îi vor ajuta pe cei mici să facă primii pași în lumea limbii engleze printr-o combinație de distracție și pregătire pentru următorul an școlar.

De asemenea, Oratorica oferă un curs de engleză pentru adolescenți, bazat pe Metodologia Cambridge English, iar vara aceasta a pregătit și un curs de engleză conversațională bazat pe quiz-uri, dezbateri și jocuri intelectuale, ce ating teme actuale pentru aceștia. Cursul de engleză conversațională este conceput pentru a-i ajuta pe adolescenți să depășească bariera de comunicare și să vorbească cu încredere în engleză. 

Iar dacă sunteți în căutarea unui curs de engleză sau o altă limbă străină pentru adulți, Oratorica vă recomandă cursurile expres, care se desfășoară în regim intensiv cu o durată de doar cinci săptămâni, în care veți parcurge un nivel complet!

Alege Oratorica și oferă-i copilului tău șansa de a-și atinge potențialul!

Pentru informații suplimentare despre cursurile Oratorica, apelați la numărul de telefon: +373 22 89 69 59 sau lăsați-le un mesaj pe Instagram sau Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente