(foto) O zi plină de emoții și o colecție nouă de spumante Chateau Vartely – Inspiro

AFP_6974
Foto:Chateau Vartely

Duminică, 14 mai, vinăria Château Vartely a lansat cea mai nouă și mai așteptată gamă de spumante Inspiro. Evenimentul de lansare a avut loc pe terasele restaurantului vinăriei, care, tot în această zi, și-au deschis oficial brațele îmbrăcate într-un extraordinar parfum de liliac.

O zi de Inspiro: muzică de suflet, soare cald, natură, valuri de spumă, nenumărate bule și multă pasiune – iată de ce au avut parte toți cei prezenți la această lansare inspirată. Și, desigur, trei spumante noi din soiuri de struguri diferite „Inspiro Fetească Regală brut”, „Inspiro Pinot Noir sec” și „Inspiro Muscat dulce”, pentru toate gusturile. 

Sursă: Chateau Vartely/Inspiro

Petrecerea a început cu spumant nelimitat, gustări delicioase perfect asociate și cu un cuvânt de salut din partea directorului general Chateau Vartely, Valeriu Mihăluță, care a și prezentat această nouă colecție de spumante împreună cu somelierul Maxim Levcenco. 

,,Misiunea vinăriei noastre dar și a produselor pe care le aducem în fața publicului este să oferim tot ce avem mai bun și să inspirăm. Colecția de spumante lansată astăzi e anume despre această forță pe care am descoperit-o în oameni, în locuri și lucrurile făcute cu dragoste, e despre creația care oprește timpul și ne învață că fiecare moment merită trăit și savurat din plin”, a declarant domnul Mihăluță. 

Sursă: Chateau Vartely/Inspiro

Rând pe rând au urcat pe podium cele trei spumante iar somelierul le-a deschis oaspeților toate cărțile cu o succintă descrierea despre stil, soiuri, arome, cu care dintre ele să înceapă și cu ce gustări să le asocieze pe fiecare.

Inspiro Feteasca Regala Alb Brut te inspiră și te atrage în visare cu buchetul său bine echilibrat de arome delicate de fructe exotice dulci și nuanțe florale. Gustul proaspăt și răcoritor este completat de un final surprinzător de armonios și îndelungat nuanțat de bogate arome de piersici și mango.  

Inspiro Pinot Noir rose sec este un rose încântător și delicat obținut prin metoda Charmat (la fel ca celelalte două) din struguri de Pinot Noir cu un parfum ce amințeste de aroma fructelor de pădure, de dulceața fragilor răscopți, dar și a petalelor de trandafir. Proaspăt și revigorant acest Inspiro Pinot Noir Rose explodează la propriu într-o mulțime de bule cu perlaj fin și persistent. Răcit bine și asociat cu aperitive din cremă de brânză și somon poate fi o alegere potrivită pentru un moment special al zilei, și perfect – pentru toate după-amiezile însorite de vară. 

Inspiro Muscat Alb dulce poate fi definit printr-o culoare cristalină în nuanțele mierii de salcâm, ce te surprinde plăcut prin perlajul său persistent și prospețimea excelentă. Aromele sale seducătoare de flori de busuioc și gustul catifelat și surprinzător de fructat, specific soiului Muscat, se fac remarcate imediat ce bulele explodează în pahar. Este o alegere perfectă pentru orice eveniment şi poate fi servit ca atare, dar și ca aperitiv în asociere cu fructe de mare sau caşcavaluri.

Sursă: Chateau Vartely/Inspiro

Invitații au fost pur și simplu impresionați de prospețimea și aroma revărsată în pahar și au degustat cu sete din fiecare tip de spumant în încercarea de a-și desemna favoritul dar misiunea aceasta a devenit practic imposibilă pentru că în concluzie toți susțineau că toate trei sunt fantastic de bune.

Sursă: Chateau Vartely/Inspiro

A urmat apoi un show de sabraje, deschiderea sticlelor de spumant cu autorul unei săbii, iar paharele tuturor au fost din nou umplute cu spumant rece si efervescent iar muzica a răsunat cu și mai multă pasiune așa cum poate doar „YOLKABand”. 

Sursă: Chateau Vartely/Inspiro
Sursă: Chateau Vartely/Inspiro

Petrecerea a continuat până la apus într-o atmosferă de relaxare totală cu oameni frumoși, simțindu-se super bine inspirați și curioși să descopere tot ce poate oferi mai frumos această cochetă vinărie și noua colecție de spumante Inspiro. 

Sursă: Chateau Vartely/Inspiro

„Lumea aparține celor inspirați, celor cu inima aprinsă de emoții, pentru că în clocotul pasiunii lor ei însuși devin o doză de inspirație. Și tot așa inspirând și căutând inspirații se creează un val. Lăsați-vă duși de el și veniți să plutiți împreună cu Inspiro spre noi emoții, trăiri și noi aspirații”, au menționat organizatorii.

Sursă: Chateau Vartely/Inspiro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente