Spectacole, expoziții și concerte. Lista evenimentelor pe care să le incluzi în agenda ta miercuri, 17 mai

1L8A1767
Foto:diez.md

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru ziua de mâine, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge în timpul zilei sau după orele de muncă. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce vizionezi un spectacol, participi la un concert sau mergi la o expoziție. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție, și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa miercuri, 17 mai.

#1. Spectacolul „Dragoste la pachet”

Sursă: fest.md

Spectacolul relatează povestea femeii plecată la muncă între bătrânii italieni. Drama este una a sărăciei, a unei țări din estul Europei și această țară are un nume – Moldova. Sechelele distanței, ale despărțirii dor, de aici încercarea de a compensa durerea prin pachetele cu daruri trimise de mama din Italia.

Evenimentul va avea loc mâine, 17 mai, la Teatrul „Mihai Eminescu” din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 18.30. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 100 de lei.

#2. Întâlnire cu scriitorul Alexandru Popescu

Sursă: Facebook/Biblioteca „Târgovişte”

Biblioteca „Târgovişte” vă invită la o întâlnire cu scriitorul Alexandru Popescu, autorul romanului „Montana”, din cadrul programului „Chișinăul citește”, ediția a XX-a. Printre invitații evenimentului se numără Liliana Juc, Carolina Dodu-Savca, studenții de la Facultatea de Litere din cadrul ULIM, elevii de la Colegiul UTM și cititorii bibliotecii „Târgoviște”.

Evenimentul se va desfășura mâine, 17 mai, cu începre de la ora 10.00. Întâlnirea va avea loc online, pe patforma Zoom. Meeting ID: 816 9475 2409
Parolă de acces: 232920

#3. Bere Moldova Anniversary Beer Presentation

Sursă: Facebook/Lumen Craft

Grupul Bere Moldova te invită să sărbătorești cea de-a opta aniversare a berăriei. În cadrul evenimentului va fi lansată o bere exclusivă brasată la restaurantul „Lumen craft” după o rețetă specială elaborată împreună cu membrii grupului.

Evenimentul va avea loc mâine, 17 mai, cu începere de la ora 18.30. Aniversarea este găzduită de localul „Plincuvin”, situat pe strada Teatrului 6 din Chișinău.

#4. Concertul artistului Julien Dassin

Sursă: Facebook/Art-Premiera

Artistul Julien Dassin va susține la Chișinău un concert în cadrul căruia va interpreta cântece din repertoriul tatălui său, Joe Dassin. Datorită asemănării izbitoare cu tatăl său, nu numai în exterior, ci și în voce, precum și în modul de performanță, face o impresie puternică asupra fanilor prin intermediul hiturilor.

Evenimentul va avea loc mâine, 17 mai, începând cu ora 19.00. Concertul se va desfășura la Palatul Național „Nicolae Sulac” din capitală. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 350 și 900 de lei.

#5. Expoziția „Casa Mare”

Sursă: fest.md

Expoziția întruchipează o casă mare, unde, conform tradiției, se păstrează cele mai alese țesături, obiecte de rit, zestrea și unde au loc cele mai importante evenimente și obiceiuri din viața oricărei familii. Pe fundalul picturilor murale sunt expuse costume populare din toate zonele etnografice ale republicii.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, începând cu ora 10.00, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din capitală.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente