Adunarea „Moldova Europeană” din 21 mai se va desfășura concomitent la Chișinău și în alte 33 de orașe europene

999e8dc005033155e16126d2feda13ea96e7c11de3c2efafddd6857faf8afea1
Foto:tvrmoldova.md

Secretarul General al Guvernului, Artur Mija, a oferit în cadrul unei conferințe de presă detalii privind desfășurarea Adunării „Moldova Europeană” din 21 mai. Autoritățile au precizat că instituțiile statului vor preveni orice încercare de violență și au oferit detalii cu privire la parcările amenajate din Chișinău.

În cadrul conferinței de presă, Artur Mija a menționat că siguranța oamenilor la Adunarea „Moldova Europeană” este în prim plan, iar inspectoratul de poliție și instituțiile statului vor preveni orice încercare de violență, asigurând ordinea și liniștea

De asemenea, Mija a prezentat harta parcărilor amenajate din Capitală și locațiile a 33 de orașe europene unde se va desfășura, de asemenea, Adunarea „Moldova Europeană”, precizând că Piața Marii Adunări Naționale este deja rezervată pentru Adunare, lucru decis de Comisia Situații Excepționale.

Potrivit autorităților, în data de 21 mai, Ministerului Afacerilor Interne va asigura fluidizarea traficului, așa încât cetățenii care doresc să ajungă la Adunare să o poată face fără obstacole, iar numărul de unități de transport public din Chișinău și suburbii va fi suplimentat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente