Proiectul Caravana Educației ajunge în Republica Moldova. Cum te poți implica

foto
Foto:Facebook/Academia de Studii Economice din Moldova

Caravana Educației este un proiect educațional menit să ofere absolvenților de liceu informația necesară despre admiterea la universitățile din România. Așadar, Asociația Inițiativa din Timișoara invită liceenii din Republica Moldova la o sesiune online, unde vor putea afla detalii despre: admiterea la universitățile din Timișoara, oportunități, cămine studențești, biblioteci, acte și burse. Respectiv, Caravana Educației este deschisă tuturor doritorilor de a studia la Timișoara.

Orașul Timișoara este al patrulea ca mărime din România și se mândrește cu un campus universitar mare și foarte accesibil studenților români de pretutindeni. Aici sunt trei universități care oferă anual locuri de studii pentru etnicii români de pretutindeni, printre care se regăsesc și studenții basarabeni.

#1. Universitatea de Vest din Timișoara, care se află în top cinci universități din România și include în componența sa 11 facultăți.

#2. Universitatea Politehnică din Timișoara, care este una dintre cele mai mari universități tehnice din Europa Centrală și de Est.

#3. Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, care te va ajuta să devii un medic de valoare în cazul în care ești atras de acest domeniu.

Așadar, toți cei interesați de desfășurarea studiilor la universitățile menționate anterior sunt așteptați astăzi, 14 mai 2023, la ora 16.00 pe platforma Google Meet, unde echipa Asociației Inițiativa din Timișoara va răspunde tuturor întrebărilor legate de admitere, cămine studențești, burse, oportunități și acte necesare.

Linkul de participare poate fi accesat aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente