S-a produs un accident în care a fost implicat un microbuz care transporta 20 de participanți la întrunirea din Capitală

photo_2023-05-07_12-58-50
Foto:Telegram/Poliția Republicii Moldova

Poliția Republicii Moldova informează că în localitatea Măgdăcești s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un microbuz care transporta 20 de participanți la întrunirea de astăzi din capitală. Poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Potrivit informațiilor, victime nu sunt. În acest context, autoritățile vin repetat către șoferi cu îndemnul de a respecta Regulamentul Circulației Rutiere și de a ajusta mijloacele de transport pentru a transporta pasagerii în siguranță.

De asemenea, în timpul protestelor, 27 de persoane cu comportament suspect au fost conduse la sediile Poliției pentru identificare și documentare, patru dintre acestea au declarat oamenilor legii că au venit la întrunire pentru a fi remunerate. La fel, autoritățile amintesc că organizatorii protestului sunt responsabili pentru faptele admise în cadrul întrunirii.

Sursă: Telegram/Poliția Republicii Moldova

Astăzi, 7 mai, are loc Acțiunea de Rezistență Națională, organizată de Mișcarea Pentru Popor, pe străzile din Chișinău. Evenimentul poate fi urmărit live aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente