Recomandări #diez. Lista evenimentelor la care poți participa marți, 2 mai

download
Foto:diez.md

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru ziua de mâine, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge în timpul zilei sau după orele de muncă. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce vizionezi un spectacol, participi la un curs despre jurnalismul comunitar sau mergi la o expoziție. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție, și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa marți, 2 mai.

#1. Spectacolul „The Lucky Strike”

Sursă: fest.md

Potrivit celor de la Chicago Tribune, piesa este o porție generoasă de afaceri murdare, echilibrând personalități caricaturale cu elemente fioroase.

Evenimentul va avea loc mâine, 2 mai, la Teatrul „Mihai Eminescu” din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 18.30. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 100 de lei.

#2. Cursul „Jurnalism comunitar”

Sursă: Facebook/Şcoala de Jurnalism din Moldova

Dacă ești o persoană activă în comunitate care vrea să scrie despre evenimentele și problemele din localitatea sa, atunci cursul „Jurnalism comunitar” este alegere perfectă pentru tine. Cursul se va desfășura în perioada 2-17 mai, cu începere de la ora 9.0.

Doritorii care își doresc să se înscrie, pot completa acest formular pentru a se înregistra. Cursul este găzduit de centrul Mediacor, situat pe strada Alexei Mateevici 60 din Chișinău.

#3. Sesiune de orientare în carieră pentru fete și femei

Sursă: Facebook/Tekwill Bălți

La eveniment sunt invitate fetele și femeile din Republica Moldova și din Ucraina care își doresc să afle despre cele mai bune practici și oportunități de carieră în sfeara de design grafic și web. Persoanele care intenționează să participe, pot completa acest formular pentru a se înregistra.

Evenimentul va avea loc mâine, 2 mai, cu începere de la ora 17.00. Sesiunea se va desfășura la centrul Tekwill din Bălți, situat pe strada Aleksandr Pușkin 38.

#4. Expoziția „În zilele de doliu”

Sursă: fest.md

Expoziția abordează o temă importantă pentru toate grupurile etnice ale orașului și țării noastre, prezentând această filă din istorie, astfel încât privitorul să se simtă martor ocular al tragicului eveniment. În expoziție sunt prezentate materiale din arhiva Muzeului de Istorie a orașului Chișinău: documente, fotografii, obiecte de uz casnic de epocă.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, până pe 10 mai, la Muzeul de Istorie al orașului Chișinău, situat pe strada Alexei Mateevici 60 A.

#5. Expoziția „Casa Mare”

Sursă: fest.md

Expoziția întruchipează o casă mare, unde, conform tradiției, se păstrează cele mai alese țesături, obiecte de rit, zestrea și unde au loc cele mai importante evenimente și obiceiuri din viața oricărei familii. Pe fundalul picturilor murale sunt expuse costume populare din toate zonele etnografice ale republicii.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, începând cu ora 10.00, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din capitală.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente