Un autocar care transporta pasageri spre Moldova a fost implicat într-un accident în Vrancea

accident1
Foto: ISU Vrancea

Planul roşu de intervenţie a fost activat în Vrancea, noaptea trecută, după ce un autocar cu turişti care mergeau spre Republica Moldova a ieșit de pe carosabil, pe DN2-E85, în afara localităţii Pufeşti, informează AGERPRES cu referire la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). În urma accidentului, opt persoane au fost rănite.

„În noaptea de marţi spre miercuri, începând cu ora 0.0, la nivelul judeţului Vrancea a fost declanşat Planul roşu de intervenţie, după ce un apel primit la numărul unic de urgenţă 112 anunţa că un autocar în care se aflau 44 de pasageri, care circula pe sensul de mers înspre Adjud, a ieşit în afara părţii carosabile, pe DN2-E85, în localitatea Pufeşti. Autocarul avea ca destinaţie Republica Moldova. În urma evenimentului, dintre cei 44 de pasageri, două persoane au fost rănite, iar şase au suferit atac de panică”, a precizat ISU Vrancea.

Alte şase persoane au fost asistate la faţa locului de echipajele medicale. Ceilalţi pasageri au refuzat serviciile de cazare oferite de autorităţile vrâncene, fiind preluaţi ulterior de un autocar al firmei de transport pentru continuarea traseului.

Un echipaj ISU Vrancea asigurat zona, până în jurul orei 6.0, când bagajele au fost preluate de reprezentaţii firmei de transport.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Sursă: ISU Vrancea
Sursă: ISU Vrancea
Sursă: ISU Vrancea
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente