Tu alegi câștigătorul concursului „3R: Reduce, Reuse, Recycle”

IMPLICARE PRIN RECICLARE Сoncursul de desen 3R_ Reduce. Reuse. Recycle.

În această primăvară, AVI Moldova, cu suportul Kaufland Moldova, a dat startul celei de-a treia ediții a campaniei ,,Implicare prin reciclare’’, cu scopul sensibilizării publicului referitor la necesitatea reciclării separate a hârtiei. În cadrul proiectului, a fost lansat concursul de pictură ,,3R: Reduce. Reuse. Recycle”, destinat elevilor cu vârsta între 6 și 16 ani din două orașe mari ale țării: Chișinău și Bălți. Copiii și adolescenții au fost îndemnați să ilustreze viziunea lor cu privire la adoptarea unui mod de viață sustenabil, prietenos planetei, prin integrarea obiceiurilor de reciclare în rutina lor zilnică.

Din numărul impresionant de lucrări trimise la concurs (253 de desene), un juriu profesionist a selectat câte cinci desene finaliste pentru fiecare regiune. Câștigătorii vor fi, însă, determinați de public și de votul dumneavoastră. Vă invităm să votați pentru lucrarea care vă inspiră din punct de vedere artistic, etic și uman.

Dacă sunteți rezident al mun. Chișinău, puteți vota, prin intermediul unui QR code, pentru desenul preferat în incinta magazinelor Kaufland Ciocana (Bulevardul Mircea cel Bătrân, nr. 25/1) și Kaufland Codru (Str. Haiducilor nr. 31, or. Codru).

Dacă vă aflați în mun. Băți, puteți vota, prin intermediul unui QR code, pentru desenul preferat în incinta magazinului Kaufland (Str. Decebal nr. 130).

Schimbările sociale și de mentalitate nu pot avea loc în afara eforturilor susținute ale comunității. Să ne aducem contribuția, oricât de mică, la promovarea unor obiceiuri de reciclare benefice și a unui mod de gândire responsabil în rândul noii generații.

Votul dumneavoastră poate fi un exemplu în acest sens!

#ImplicareaFaceDiferenta

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente