Sergiu Gaibu a fost numit în funcția de director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației

Sergiu Gaibu
Foto:privesc.eu/captură de ecran

În cadrul ședinței de astăzi, 19 aprilie, a Guvernului Republicii Moldova, fostul ministru al economiei Sergiu Gaibu a fost desemnat în funcția de director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI).

Sergiu Gaibu este fostul director de program de politici economice în cadrul Expert-Grup, responsabil de elaborarea de studii și politici economice și asistență tehnică pentru Banca Națională a Moldovei, Comisia Națională a Pieței Financiare și guvern. Anterior, a oferit consultanță pentru fortificarea capacităților Agenției pentru Organizația de Atragerea Investițiilor și Promovarea Exporturilor din Moldova. În perioada 2009-2014, a fost membru al comitetului executiv al Băncii Comerciale Române la Chișinău, iar în perioada 2008-2016 – expert asociat în cadrul IDIS Viitorul. Sergiu Gaibu are o experiență de peste 20 de ani în domeniul economic și a mai avut colaborări cu GIZ, USAID, BC Mobiasbanca, Moldova Agroindbank. Sergiu Gaibu și-a obținut licența în Relații Economice Internaționale la Academia de Studii Economice din Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente