(video) Fondatorul „Bismobil Kitchen” a fost reținut. Acesta se afla într-o casă părăsită din Durlești

saran-bismobil-kitchen-retinut–920×522
Foto:ZdG

Fondatorul companiei „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran, a fost reținut vineri, 14 aprilie, de angajații Inspectoratului Național de Investigații al Inspectoratului General al Poliției (IGP). Acesta se afla într-o casă părăsită din localitatea Durlești. Șaran a evadat în data de 7 aprilie 2023, după ce urma să revină în penitenciar.

„În urma măsurilor speciale de investigații, fondatorul «Bismobil Kitchen», Mihail Șaran, a fost reținut cu puțin timp în urmă de angajații Inspectoratului Național de Investigații al IGP, într-o casă părăsită din localitatea Durlești”, a transmis Poliția Republicii Moldova.

Potrivit oamenilor legii, acesta a fost reținut de ofițerii INI și ai DGUP a IGP urmare a măsurilor speciale, după ce acum câteva zile a dat bir cu fugiții. În tot acest timp, învinuitul a fost ajutat de un prieten (pentru ca să nu fie găsit de oamenii legii), care actualmente-și ispășește pedeapsa cu suspendarea executării ei condiționate pentru răpirea unui automobil.


Amintim că, în data de 7 aprilie 2023, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a informat că fondatorul „Bismobil Kitchen” a evadat după ce urma să revină în penitenciar.

Amintim că, în data de 23 ianuarie 2023, ofițerii Direcției Generale Urmărire Penală și ai Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu procurorii PCCOCS, au reținut fondatorul unei companii din Moldova de fabricare a mobilei după ce acesta ar fi înșelat mai mulți clienți care comandaseră produsele companiei.

Pe 28 ianuarie 2023 au fost reținute cinci persoane în dosarul escrocheriilor denumit generic „Bismobil Kitchen”.

În data de 4 aprilie au avut loc percheziții după eliberarea acestuia din arest preventiv pe motiv că Șaran ar fi exercitat presiuni asupra martorilor și pe motiv de ingerință în desfășurarea urmăririi penale.

Sursă: TV8
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente